Annonse

Slik får du et litt bedre liv med massasje og magneter

Sam Kristian Skår er plaget med bekhterev, og har 3 cm forskjell i benlengden. For 15 år siden kjøpte han seg et magnetarmbånd for å forsøke å få bukt med plagene.  Tre måneder senere falt han på isen og skadet nakken, og en mislykket operasjon endte med avstiving av nakken. Tidligere jobbet han i Posten, men på grunn av nakkeskaden måtte han slutte der, og bestemte seg for å satse videre på magneter og andre produkter som kunne gi folk et litt bedre liv.

Han startet opp Magnetmann.no i 2002, og mandag 8.mai har han drevet klinikken og butikken i 9 år, hvorav de det siste halvåret i Kongsvinger.

SE VIDEO OM AQUAMASSASJE NEDERST I ARTIKKELEN.

Magneter i stedet for smertestillende

– Hva er det med magneter som hjelper folk til et bedre liv?

– Magneten starter en avgiftingsprosess i kroppen. Jeg har konsekvent brukt den i stedet for smertestillende gjennom disse årene, og har i tillegg en magnetpute på nakken for å forsterke behandlingen. Avfallsstoffer hoper seg opp i kroppen, og magneten stimulerer kroppen til å ordne opp i jobben med å transportere avfallsstoffene ut av kroppen, forklarer han.

Sam kan også fortelle at bruk av magnetbånd er godkjent som medisinsk utstyr i klasse 1 i England.

Legeforeningen i England har gjort en studie på artrosepasienter ved bruk av magnetarmbånd. Resultatene viste at magnetene hadde en positiv effekt på smerter i forbindelse med artrose i hofter og knær, forklarer Sam, som har drevet bedriften Magnetmann.no siden 2012.

Fil 05.05.2017, 09.24.56
Sam Kristian Skår har drevet klinikken og butikken sin i 9 år, og flyttet til Kongsvinger i 2016. Han driver nå Magnetmann.no i Gågata, der han tilbyr aquamassasje, magnetarmbånd og ulike produkter for å gi folk en litt bedre hverdag.

Magnetbehandling på alt fra idrettsskader til leddplager

Han henviser også til blant annet idrettsutøvere som bruker magnetprodukter ved muskelsmerter og idrettsskader, og at mennesker som har leddgikt, fibromyalgi og andre leddplager rapporter om positiv effekt ved bruk av magnetarmbånd.

– Det er 12 måneders returrett på magnetarmbåndene jeg selger, så her er det mulig for alle å teste ut hvordan det fungerer, forklarer han.

I 2016 flyttet Sam Kristian Skår til Kongsvinger, og tilbyr nå også aquamassasje og detox-behandling i tillegg til magnetarmbånd og andre helserelaterte produkter.

Vannmassasje på en benk med klærne på

– Aquamassasje er en utrolig behagelig akupressurmassasje der man blir behandlet av 36 vannstråler uten å bli våt, og man trenger ikke kle av seg. Man ligger på magen eller ryggen på en benk med en vanntett duk over seg. Med 36 vannstråler med ulikt trykk som holder 32-40 grader behandler maskinen kroppen fra topp til tå, forklarer Skår.

Man ligger på magen – eller ryggen – en benk,med en vanntett duk som ligger på ryggen. En opp ned V behandler kroppen med 36 vannstråler,med vann fra 32-40 grader.

– Veldig behagelig behandling

En av de som har testet behandlinger med Aquamssage-maskinen i Gågata er Ellen Lidal fra Kongsvinger. Hun har fibromyalgi som kan bli veldig smertefullt til tider, og sliter også med senskader etter cellegiftbehandling.

– Nå har jeg hatt noen behandlinger, og det er utrolig behagelig. Etter en behandling på 15 minutter føles kroppen avslappet og myk, og samtidig tror jeg at massasjen gjør noe med cellulitene, smiler Ellen.

– Hvorfor velger du denne behandlingen?

– Jeg har fjernet en rekke lymfer i kroppen, og opplever at jeg har dårlig blodsirkulasjon, som gir meg kramper i legger og ben. Jeg opplever at denne massasjen hjelper meg, det er en behandling som ikke tar så lang tid, og som sagt er det veldig behagelig, sier hun.

Fil 05.05.2017, 09.27.36
Ellen Lidal sliter med fibromyalgi og senskader etter cellegiftbehandling. Hun har testet ut behandlinger med aquamassasje, som hun opplever gir god effekt på kroppen. – Veldig behagelig, smiler Ellen, som slapper av etter behandlingen.

15 minutter tilsvarer en time vanlig massasje

– Medisinsk forskning viser at 15 minutter aquamassasje tilsvarer en time vanlig massasje, så det er en veldig effektiv behandling, skyter Sam inn.

Han kan fortelle at en 15 minutters behandling med aquamassasje koster 250 kroner, mens 30 minutter koster 400 kroner, og mener at det er både kostnads- og tidseffektivt for å få få en litt bedre hverdag fra smerter og stress.

– Hvordan har tilbudet ditt blitt mottatt i byen?

Flere produkter og behandlinger som gir folk et litt bedre liv

– Det har blitt tatt veldig godt i mot. Jungeltelegrafen går blant de som har testet aquamassasjen, og stadig flere oppdager både magnetarmbåndene og de populære godfot-sålene, som gir økt blodsirkulasjon og trykkavlastning, kan Sam fortelle.

Under vårmarken 5.-7.mai tilbyr Sam gratis prøvetime på sin Aquamassage, samt gratis detox-behandling i Gågata.

– Jeg er opptatt av at folk skal få det litt bedre, og jeg blir glad av alle gode tilbakemeldinger jeg får om at behandlingen med massasje eller bruk av magnetarmbånd hjelper folk i hverdagen, avlsutter Sam Kristian Skår.

Facebook Comments