Annonse

Folkefest i Gågata og på Kontraskjæret i cuphelgen

Programmet for cuphelgen er nå på plass, og det er blir fest og moro både i Kongsvinger og i Oslo.
Mittkongsvinger.no kunne i går fortelle at Kongsvinger kommune har gått inn med inntil 250.000 kroner for å lage en festhelg i forbindelse med cupfinalen, og tanken er at alle skal inkluderes i cupfesten.
fil-10-11-2016-15-36-14
Fredag og søndag fylles Gågata når det blir både vorspiel med konsert, tv-studio og DJ Henning Kjøk, og nachspiel søndag kveld der alle skal feire KIL-gutta. Foto: Irén Carlstrøm.

Cupfest for alle

–  Tanken er at vi skal lage en festhelg som der alle skal kunne dele gleden over at vi skal spille cupfinale, og derfor blir det arrangement både i Kongsvinger og i Oslo, forteller Lars Løfsgaard til Mittkongsvinger.no.

Fredag kveld samles hele Kongsvinger-regionen til cup-vorspiel under under glassgata i Gågata med live-bandet Funky Fish, Ola Welo og DJ Henning Kjøk.

Lørdag legges det opp til en familedag i et stort telt på Kontraskjæret i Oslo på dagtid, mens det som av mange karakteriseres som Norges beste coverband, Loveshack, spiller i teltet i Oslo lørdag kveld.

– Vi vil favne så bredt som mulig, først og fremst skal dette være ei helg der vi gleder oss å over at KIL skal spille cupfinalen, sier Lars Løfsgård.

I teltet som settes opp på Kontraskjæret er plass til rundt 2500 mennesker, så her kan Kongsvinger-fans og venner av Kongsvinger ta inn cupstemning.

Mellom kl 12.00 og 15.00 på lørdag blir det et barnearrangement, der blant annet artisten VirrVarr skal underholde, og det blir flere ulike aktiviteter for barna denne dagen, kan Løfsgaard fortelle.

13142417814w657h285-w657h285
Lørdag kveld spiller Loveshack i teltet som rommer 2500 mennesker på Kontraskjæret i Oslo. Foto: Loveshack.no.

Det forventes at stemningen er i taket når Loveschack drar i gang et forrykende show kvelden før den store dagen.

Fest i Gågata fredag og søndag

Gågata har flere ganger blitt brukt til festligheter, og nå også til cupfinale-arrangement. Det settes opp en stor scene, og Vegard Herlyng blir programleder i et eget tv-studio, der han får besøk av gjester.

38c1d5e
Vegard Herlyng inviterer gjester og tidligere fotballspillere til sitt tv-studio i Gågata.

– Dette blir moro. Vi skal skape en lun og trivelig cupstemning, og får besøk av flere spennende gjester og tidligere spillere. Vi skal nok klare å fiske frem noen gode historier, sier Vegard Herlyng til Mittkongsvinger.no

Etter cupfinalen blir det et heidundrande nachspiel når hele Kongsvinger og omegn skal ta i mot gutta i byen igjen. Også dette skjer i Gågata. Tidspunktet er ikke helt avklart, siden det avhenger blant annet av når kampen blir ferdig og resultat.

Billetter til fredag og lørdag – gratis søndag

Det selges billetter til arrangementet i Kongsvinger fredag kveld (18 års grense) og på Kontraskjæret lørdag, mens det er fri inngang søndag kveld.

– Billetter kan kjøpes på KILs nettsider fra førstkommende mandag kl 10.00, og som ellers bør man være tidlig ute for å sikre seg billetter, sier Lars Løfsgaard.

Mer informasjon kommer på KILs nettsider, og arrangementskomiteen anbefaler alle å også holde seg oppdatert på KILs Facebook-sider

Facebook Comments

Tags from the story
, , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *