Annonse

Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen på Telegrafen fredag

Magnus Hamre har drevet i utelivsbransjen i Kongsvinger i mange år, og videreutvikler hele tiden sine konsepter. På Telegrafen Food & Sportsbar har han bygget opp et sosialt samlingspunkt, og her er både sport og quiz fellesnevner, i tillegg til live musikk og DJ.

barnebursdag
Det er også populært å ha barnebursdager med disco, pizza, brus og slush på Telegrafen.

Men han arrangerer også barnebursdager, og kan fortelle at det er populært å samle vennegjengen til bursdagsfeiringer med godt mat og drikke, og selvsagt disco og andre aktiviteter.

– Det har blitt et populært alternativ å feire barnebursdagen her, og da går det i pizza, brus og slush – og selvsagt disco, smiler Magnus.

På fredagene er det gjerne livemusikk, og allerede førstkommende fredag kommer det to velkjente artister til utestedet i Kongsvinger.

Gjenhør med Ormåsen og Ingebrigtsen

Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen var her for et års tid siden, og da var det helt stappfullt. Gaute Ormåsen har hatt suksess med en remix av «Kjærlighet er mer enn forelskelse» sammen med Loke, og den er streamet over 4 millioner ganger, kan Magnus fortelle og fortsetter:

– Christian Ingebrigtsen kjenner jo vi som er litt eldre fra hans tid i boyband-gruppa A1. Han kommer ut med nytt album i juni, og har nylig har nylig ligget 15 uker på NRK P1 med sin nyeste singel «Still».
Fil 20.03.2017, 17.19.59
Magnus Hamre ser frem til å ønske mange gjester velkomne til Telegrafen på fredag når Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen er tilbake med sin akustiske intimkonsert.
Magnus kan også fortelle at folk kommer langveis fra for å oppleve Gaute og Christian sammen på Telegrafen til helgen.

– Det har vært folk fra steder ganske langt unna som har ringt og bestilt billetter, så det er tydelig at de er populære når de opptrer sammen rundt omkring i landet, sier Magnus.

Det er mulig å forhåndskjøpe billetter frem til torsdag. De koster da 200 kroner, mens man må legge på en femtilapp dersom man venter med å kjøpe billett i døra på fredag.

– Når starter det på fredag?

– Puben er åpen fra klokka 18, mens dørene åpner klokka 22. Husk at det er 18 års grense på fredager, så det er også mulig for de som er under 20 år å komme seg ut og møtes og hygge seg med fin musikk, sier Magnus.

 

Facebook Comments