Annonse

Kaja vil bli Miss Norway for Kongsvinger

Om en måneds tid skjer den siste utvelgelsen blant de 19 kandidatene til Miss Norway som nå er igjen blant de 120 påmeldte. Deltakerne i skjønnhetskonkurransen jobber nå for fullt for å bli trukket ut til å kjempe om å bli Miss Norway under finalen på Wallmans salonger i Oslo 29.juli.

Kaja Caroline Kojan fra Kongsvinger er blant de 19 som nå kjemper for å komme med i finalen. Og det krever mye mer enn å kun være vakker for å komme helt til topps i skjønnhetskonkurransen.

Kaja Caroline Kojan fra Kongsvinger har kommet til seminfinalen i Miss Norway, og har som mål å bli blant de som går videre til finalen 19.juli. Foto: Irén Carlstrøm.

– Vi er nå inne i en fase der vi skal gjøre mange ulike aktiviteter som gir oss poeng, for eksempel blogging, få sponsorer og samarbeidspartnere, presseomtaler og veldedighet, forteller 19-åringen.

Vil sette Kongsvinger på kartet

Hun meldte seg på konkurransen i november, og er veldig glad for å ha kommet så langt. Nå ønsker hun å komme helt til finalen og representere Kongsvinger.

– I tillegg til å gå så langt som mulig i konkurransen ønsker jeg å sette Kongsvinger på kartet. En av oppgavene vi skal gjøre er å promotere byen vår, så nå skal vi snart lage en film om Kongsvinger, som brukes i konkurransen, forteller hun.

15057289_1756289104693934_2952357409714077696_n
Deltakerne får poeng for både fotoshoots, filmer og aktiviteter, og det er viktig å ha dyktige folk rundt seg. Foto: Per-Martin Grambo.

Kaja har jobbet litt som fotomodell, men har ellers hatt fokus på skole og utdanning. I fjor hadde hun som mål å ta to år på videregående skole for å forberede seg til videre utdanning.

– Jeg har et mål om å bli veterinær, og hadde som mål å ta to år i løpet av ett skoleår. Det ble litt tungt, så nå har jeg tatt meg et friår, og jobber som vikar på Langelandshjemmet og som hjemmesykepleier, og samtidig er jeg vippe-stylist, sier Kaja.

– Hvordan synes du det er å delta i konkurransen om å bli Miss Norway?

– Det er utrolig lærerikt og spennende, og jeg får virkelig testet det å gå utenfor min komfortsone. Nå skal jeg lære meg å blogge, jeg skal være utadvendt og få med meg sponsorer, og jobbe hele veien for å samle poeng til finalen, forteller Kaja.

Som mål å komme til finalen

Hun er imdidlertid klar på at hun har et sterkt konkurranseinstinkt, og har som mål å komme seg til den internasjonale finalen Miss Universe.

– Det er helt opp til oss selv hva vi gjør ut av konkurransen, og har som mål å konkurrere internasjonalt. Derfor er det viktig at jeg nå gjør de oppgavene jeg skal bra, slik at jeg kommer meg til finalen i juni, forteller den målrettede skjønnhetsdeltakeren.

Fil 27.02.2017, 09.52.18
Ben Saroyan hos kafeen Ben & Jenny´s er Kajas første sponsor. – Hun er en fast kunde hos meg og er et godt forbilde, forteller kaféeieren om hvorfor han støtter Kaja. Foto: Irén Carlstrøm.

Trenger sponsorer

Kaja har foreløpig fått en sponsoravtale. Kafeen Ben & Jenny´s støtter gjerne Kaja for at hun skal komme videre til finalen.

– Hvorfor ønsker du å være sponsor?

– Kaja har vært kunde hos meg lenge, hun er en blid, hyggelig og flott jente. Hun er målrettet, jobber hardt og har en væremåte som gjør at hun bør være et godt forbilde for andre unge jenter, sier Ben Saroyan, som eier kafeen.

– Skole og utdanning er selvsagt viktig for å få en god jobb i fremtiden. Akkurat nå er jeg med på et spennende eventyr, og ønsker å se hvor langt jeg kan nå. Dette er en mulighet jeg vil gjøre mest mulig ut av, og håper å være en god representant for Kongsvinger, og at jeg kan komme videre til finalen i juli, avslutter skjønnhetsdeltakeren.

Først venter enda flere oppgaver med fotoshoots, filming og ulike aktiviteter for å samle flere poeng til finalen.

Facebook Comments