Annonse

Klubbkvelder med standup på Bastine ut over våren

Det blir skikkelig lillelørdag-stemning med humor og latter når Kai Øverby og Lillian Johnsen i samarbeid med Stand Up Hedmark inviterer til klubbkvelder på Bastine ut over våren.

Det er Henning Myrer som står bak den nye humorsatsingen i Hedmark. Målet er at flere lokale komikere skal få en scene og prøve seg, samtidig som han også har med flere store standup-navn på plakaten fremover.

standup
Kai Øverby (t.v), Henning Myrer og Lillian Johnsen inviterer til klubbkvelder med standup-show siste onsdag hver måned frem til sommeren. Første kveld er 29.mars kl 20.00. Foto: Irén Carlstrøm.

– På klubbkveldene blir det en godt blandet gjeng komikere som skal stå opp, og dette kommer til å bli knallartig. Standup som underholdningsform er på vei rett opp, og nå er dett på tide at vi får et skikkelig standuptilbud i Hedmark også, sier Henning Myrer.

23.mars samler han en gjeng komikere på scenen på Bastine, som passer perfekt til denne type arrangement.

standup1
Henning Myrer skal selv opp på scenen på Bastine 23.mars. Foto: Irén Carlstrøm

– Det blir noen ikke så kjente komikere på scenen på onsdag, men vi har også med Dag Sørås hit. Han er i skikkelig god form for tiden, og mange har kanskje hørt ham på Mandagsklubben. Det gleder vi oss veldig til, sier Henning Myrer.

Han sier at det også er satt av en åpen mic spot, som innebærer at de som ønsker å prøve seg på litt mer spontan standup får muligheten til det.

– Vi setter av litt tid, og vil gjerne ha beskjed på forhånd dersom noen vil opp på scena og bidra, forteller han.

Kai og Lillian på Bastian og Bastine var «på hugget» da Myrer tok kontakt, og gleder seg over at Bastine raskt har blitt et populært sted for ulike type arrangementer.

– Vi kom frem til at onsdager passer perfekt som en standup-kveld fremover, og ønsker å skape skikkelig god «lillelørdag-stemning» den siste onsdagen i måneden frem til sommeren, forteller Lillian.

Det selges kun 70 billetter til disse standup-kveldene, så folk må være ute i godt tid for å få plass.

– Vi selger billetter på Bastian på telefon 62 81 46 46 eller hos Stand Up Hedmark på forhånd, og eventuelle restbilletter selges i døra på onsdag. Billetten koster kun 150 kroner, og det er selvsagt hyggelig om folk tar turen innom Bastian og koser seg med litt mat og drikke på forhånd, sier Lillian.

Dørene til Bastine åpner klokken 20 på onsdag, og showet starter kl 21. Det er 18 års aldersgrense denne kvelden.

Kveldens komikere 23.mars : 
Magnus RJ
Aleksander Økland
Henning Myrer
Monica Antonsen Kongshaug
Dag Sørås
Konferansier : Vibeke Børresen

1 sørås
Komiker Dag Sørås er en av dem som står opp på scenen på Bastine onsdag 29.mars. Foto: presse.
Facebook Comments