Annonse

Nytt samlermarked i Øvrebyen i helgen

Førstkommende lørdag inviterer en gjeng kreative samlere til nytt samlermarked i Herdahlsparken i Øvrebyen. 

Ola Flygind er en av initiativtakerne til arrangementet, som kommer med en rekke bøker, mange av dem lokale.

Fil 09.05.2017, 15.10.10
Under samlermarkedet i august 2015 hadde Ola Flygind med seg et stort utvalg bøker. Foto: Irén Carlstrøm.

– Vi arrangerte samlermarked både vår og høst i 2015, og nå er det på tide å møtes i parken igjen. Vi er rundt ti utstillere som kommer med ulike produkter, kan Ola Flygind fortelle.

I tillegg til hans rikholdige boksamling, er det flere som selger småantikviteter, pyntegjenstander, glass og diverse, mens Stian Gulli Hansen har med en spennende samling postkort, frimerker, mynter og lignende.

– Randi Drognes har med sine klær og smykker, mens Hedi Bye selger barneklær og leker. I tillegg venter vi flere som har bilder og en del retro, og min nabo Alvin på 9 år skal også kanskje selge leker, så her blir det noe for alle, sier Ola Flygind.

Fil 09.05.2017, 15.10.39
Aune Sand storkoste seg i Herdahlsparken under sitt besøk i Kongsvinger for to år siden, og handlet på samlermarkedet og koste seg med noe godt fra Fru Balchens og gode samtaler rundt benken. Foto: Irén Carlstrøm

I august for to år siden var det nydelig vær under samlermarkedet i Herdahlsparken. Da var Aune Sand på besøk i byen i forbindelse med Jordbærmusfesten på Kongsvinger Festning, og tok seg god til til å se på og handle blant utvalget av bøker, postkort og andre produkter.

– Butikkene er selvsagt også åpne, og som vanlig er det mye godt å få hos Fru Balchens, så dette tror vi blir nok en fin opplevelse i Øvrebyen. Alle er hjertelig velkomne, og markedet varer fra 11-15, avslutter Ola Flygind.

.

Facebook Comments