Annonse

Stor turhelg elvelangs og grilling ved Promenaden Kafé

Mange tar turen til Liermoen for å gå på ski eller på bena på fine vinterdager som vi har nå, men stadig flere benytter også strandpromenaden i Kongsvinger som turterreng. Lørdag var det svært mange som gikk eller jogget elvelangs, og mange hadde Promenaden Kafé som mål for turen.

Promenaden Kafé har vært en suksess siden oppstart i fjor vår, og nå i vinter har de også et nytt tilbud til befolkningen. Med en bålpanne og egen «fyrvakt» er det mulig å kjøpe pølser man griller, eller man kan nyte en solbærtoddy rundt bålet langs elvebredden.

Isabell og Linnea Halvorsen (5 år), koser seg med pølsegrilling ved Promenaden Kafé, og får litt hjelp av mamma og pappa. Foto: Irén Carlstrøm.

To jenter som koser seg rundt bålpanna lørdag er Isabell og Linnea Halvorsen på 5 år. De får litt hjelp av mamma og pappa med å finne frem hver sin grillpinne og grille pølsene, og de storkoser seg med en pølse rundt bordet ved elvebredden i den bleke vintersola.

Blid fyrvakt

Ole Kristoffer Andersen er Promenadens fyrvakt denne dagen, og passer på å holde bålet stort og varmt med ved fra eget lager.

– Vi har hatt en jevn strøm med folk i hele formiddag, og folk koser seg med grilling eller en kopp solbærtoddy rundt bålet, sier den blide fyrvakten.

fil-08-01-2017-12-12-49
Både turgåere og trimmere benytter sjansen til å ta en kaféstopp eller varme seg litt ved bålpannen ved Promenaden Kafé. F.v. Anne Mette Holtmon, Ivar Holth, Vigdis Wang og «fyrbøter» Ole Kristoffer Andersen fra Promenaden. Foto: Irén Carlstrøm

Og mange gjester som kommer og går er strålende fornøyd med det nye kafétilbudet langs strandpromenaden i Kongsvinger, og ikke minst muligheten til grilling utenfor kafeen.

– Dette er et kjempefint tilbud, og vi har kost oss med kaffe og kaker inne i dag, sier Ivar Holth og Anne Mette Holtmon, som kombinerer trimturen elvelangs med en kaféstopp på Promenaden Kafé.

Vigdis Wang stemmer i, og mener strandpromenaden er ypperlig for å gå tur.

– Det er jo så fint her nede ved elva, og det er kjempemoro at så mange bruker både strandpromenaden og kafétilbudet, sier Wang.

Se glimt fra strandpromenaden og grilling ved elvebredden lørdag: 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *