Annonse

175.000 så VG-lista til Kongsvinger-filmene på TV Kongsvinger

Da det ble kjent at Kongsvinger var en av byene som kunne kjempe om å få VG-lista-arrangementet til Kongsvinger i juli i fjor, mobiliserte hele distriktet og engasjementet var stort.

I løpet av noen kreative og hektiske uker i april fant unge og gamle, barnehager og skoler, privatpersoner og bedrifter på mange forskjellige stunts for å skape oppmerksomhet – ja, sågar kommunestyret ble med for å konkurrere om å få VG-lista-sirkuset til byen. 

Alle aktiviteter skulle dokumenteres i sosiale medier, og Facebook-siden TV Kongsvinger ble midlertidig døpt om til TV #Extravglistatilkongsvinger. Her ble det lagt ut en rekke filmer, og tallene viser at filmene har blitt sett av 175.000 mennesker. Instagram ble også brukt mye, og alt skulle dokumenteres med hashtag #extravglistatilkongsvinger.

Skapte samhold

Historien viste at det var Førde som stakk av med seieren, og kunne ønske alle de store stjernene velkommen til byen 27.juli i fjor. Tilbakemeldingene fra alle som mobiliserte og fant på mange kreative stunts for å skape oppmerksomhet til Kongsvinger var likevel at det var moro å være med, at det skapte samhold og ikke minst at folk satte pris på å få en mulighet til å bidra og by på seg selv. 

Over 46.000 visninger

Alle videoene som ble laget i forbindelse med konkurransen hadde mange tusen visninger. Flere har blitt sett 10.15.000 ganger. Filmen som hadde absolutt flest visninger var hovedfilmen som ble laget rett i forkant av juryen skulle bestemme hvilken by som skulle vinne.

Filmen kom til med veldig god hjelp til filming og redigering av blant andre Eirik Lingås Marthinsen, Stian Fossum og ikke minst Martin Høgberget. Filmen har hittil blitt sett over 46.000 ganger, og dersom du ikke har sett den, eller vil mimre litt, så kan du se den nedenfor.

Du kan se alle videoer fra arrangementer, bedrifter og aktiviteter, og intervjuer med mange forskjellige mennesker på TV Kongsvinger her. 

Facebook Comments