Annonse

90-tallet rocker i Kongsvinger

Lite ante Rocksvingers Stian Fossum da han ble overtalt til å arrangere 90-talls fest i Kongsvinger at han noen måneder senere skulle hente ut 1000 glowsticks på Posten, men det er altså status i dag.

– The 90s Party, Stian? Hva skjer?

– Ja, jeg måtte faktisk overtales til dette, men angrer ikke akkurat på det nå. Byen Vår fikk først forespørselen, men de hadde ikke kapasitet, så Torill der sendte det til meg, forteller Fossum, som selv er overrasket over den enorme responsen på arrangementet.

– Jeg er jo som mange vet ingen utpreget discoløve, men jeg ble overbevist etter å ha snakket med Nordic Beats som står bak dette sammen med We Love the 90s, og skjønte at det hadde et veldig bra potensial, både som butikk og fest, fortsetter han.

914b5a729b6e26a04e90f85e6efa66
Drömhus er en av artistene som kommer til Kongsvinger på 90s party. Foto: presse.

– Jeg forstår på kjøp av antall glowsticks at dere ser ut til runde 1000 deltakere?

– De 1000 billettene vil la ut først er snart borte, så jeg lurer på om det holder. Men hallen er stor, så vi legger muligens ut flere billetter og blåser opp produksjonen litt. Uansett er det billigere å kjøpe i forkant, så de som vet de skal avgårde, burde kanskje kjøpe nå, oppfordrer han.

Flest 90-tall fans i Kongsvinger

Han kan også fortelle at showet har hatt fulle hus overalt på turneen, men at Kongsvinger ser ut til å toppe antall deltakere på land.

– Ser du bort fra Stena Line, der showene også kjøres, så tror jeg kanskje Kongsvinger blir den største så langt, med tanke på antall publikummere. Det synes jeg er utrolig kult, sier den ellers noe rockefokuserte arrangøren.

Fra piggtråd- til harpemusikk

– Hvordan ser du på komboen Rocksvinger og 90-talls party?

stian
Stian Fossum (t.h) i munter passiar med Inge Eidem (t.v) i Vinger PA, som har ansvar for lyden under 90s party. Her fra et tidligere show.

-Det er også hyggelig å tilby konserter for alle lag og slag gjennom året. Jeg er sikker på at mange trodde det skulle bli piggtrådmusikk hele året da jeg begynte med Rocksvinger, men det føler jeg vel at vi har motbevist, ler han.

– Og etter Drömhus og gjengen – hva kan folk i Kongsvinger forvente seg da?

-Nå driver jeg og lufter muligheten for julekonsert i kirka faktisk, så da er vel innpass i himmelriket sikret også. Uansett har vært et godt år, med topp Kongsfest, ellevill 90s Party, en rekke suverene klubbkonserter og festivalpass hos St Peter, avslutter Fossum før 1000 glowsticks venter.  

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *