Annonse

Alt klart for helgens Ularm-arrangementer i byen

Hele uken har rundt 30 ungdommer fra hele fylket workshoppet frem forestillingen under årets Ularm-festival. Og det er sirkus i byen! Sirkusteltet er på plass, det øves og repeteres og planlegges for fullt frem til kl 19 i kveld, når alle inviteres til gratis forestilling i teltet på plenen foran biblioteket.

sirkus
Det er sirkus i byen! Hektiske forberedelser før kveldens gratis forestilling i sirkusteltet, og du er velkommen. Foto: Martin Høgberget.

«Sirkus Zahara og direktøren som forsvant» er tittelen på kveldens forestilling. Det blir dans, musikk og teater, og publikum kommer inn i handlingen når kveldens sirkusforestilling er over og alle aktørene er klare for den vanlige tilbakemeldingen fra sirkusdirektøren. Men direktøren har forsvunnet og kun lagt igjen et brev. Det blir drama i kulissene når forestillingens nye hovedattraksjon skal velges, og noen i sirkuset gjør hva som helst for å kunne sikre seg plassen på plakaten….

Aktiviteter i sentrum hele helgen

Fra kl 23 i kveld spiller Sarah de Warren og Meredith Baker på Telegrafen, og fra kl 12 i morgen blir det konserter, marked og Pokéstand i parken. I morgen kveld er det gratis konsert i sirkusteltet med Krisian Kristensen og flere andre artister, mens nachspielet holdes for de over 18 år på Telegrafen med bandet Know Your Nemesis.

13950989_10154485047833619_133578957_o
Festivalsjef Martin Høgberget har alt under kontroll, men sier at de hektiske forberedelsene er en del av sjarmen ved Ularm. Forestilling i kveld kl 19.

Festivalsjef Martin Høgberget forteller at ting begynner å falle på plass, men at det som seg hør og bør på Ularm går i ett frem til forestillingen.

– Lys og lyd rigges og det øves på scener, musikk og koreografi i alle tilgjengelige rom på Scene U. Alt blir klart til forestilling 19:00 – men det er bare så vidt, sier en travel festivalsjef fredag ettermiddag.

Han sier også at Meredith Baker og Sarah de Warren har nettopp ankommet byen og gleder seg masse til å spille på Telegrafen i kveld og i Ularmteltet i morgen.

– Og vi er selvfølgelig strålende fornøyd med at det ser ut som om det blir oppholdsvær i morgen under Ularm i parken, avslutter Martin fornøyd.

Og alle er herved oppfordret til å få med seg spennende kulturaktiviteter i Kongsvinger i helgen.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *