Annonse

Anne Kat til Kongsvinger med kritikerrost show

Anne Kat er tilbake. Om kanskje ikke skarpere enn noen gang, så er hun like morsom og direkte, og befriende ærlig. Og kanskje oppdager du at det er litt mer alvor bak humoren.

For det ligger faktisk mye alvor i Anne Kat Hærlands nye humorshow «Gudbedre», som du bør få med deg på Rådhusteatret i Kongsvinger 26.april. 

– Her er ettertanken nøkkelen til latteren, og latteren nøkkelen til ettertanken, skriver Lillan Bikset i Dagbladet i sin anmelding av showet.

Ærlighet uten selvmedlidenhetgudbedremedterninger

For første gang står Anne Kat Hærland på en scene og forteller ting om seg selv som faktisk er helt sanne. Og øyesykdommen hennes, som til slutt vil medføre blindhet, er selvsagt et tema.

Men hun er ikke ute etter medlidenhet og har heller ikke selvmedlidenhet når det gjelder sin egen situasjon. Hun relaterer det heller til en annen form for blindhet, som hun mener er enda verre – folks manglende evne og vilje til å ha vidsy
n og innsikt.

Reflektert vaktbikkje

Anne Kat lar gjerne profilerte mennesker få passet sitt påskrevet, og det gjelder både kongehus, storting og skattevesen.
Også media får gjennomgå. Vaktbikkja Hærland sier klart i fra hva hun mener om skrekkjournalistikken som råder blant avisene i sin kamp om klikkene.

Anne Kat konfronterer oss med våre verste fordommer, hun er en skarp samfunnsobservatør, og evner å få frem alvoret bak humoren på en særegen måte.

Dette er et show du bør få med deg i Kongsvinger. Billetter bestiller du enkelt her. 

INFORMASJON OG BESTILLING

Dato: 26.april
Tid: kl 19.00
Sted: Rådhusteatret
Show: Gudbedre med Anne Kat Hærland
Av og med: Anne Kat Hærland
Regi: Bård Tufte Johansen

AVISENE MENER: 

Dagbladet: Avslørende og vittig

Tønsbergs blad: Er det noe Anne Kat er god på, er det å observere. Hun vet å styre det hele ved stadig å servere overraskelser

Dagsavisen: Gudbedre, det er fortsatt ikke noen som er bedre enn henne på det beste

Aftenposten: Det er ganske deilig at hun er den samme skarpe observatøren

VG: Krass galgenhumor som kommer fra hjertet

Facebook Comments