Annonse

Asle Beck tilbake i Rådhusets festsaler lørdag

Det blir fengende visepop når den folkekjære artisten Asle Beck inntar Rådhusets festsaler lørdag. Han er kjent for sine ærlige tekster og fengende melodier.

Han debuterte med albumet «Tanker fra i går” i 2008, og i mars 2014 kom oppfølgeren ”Gikk så stille forbi” der ”Grünerløkka” er med.

aslebeck
Asle Beck er tilbake i Kongsvinger med konsert i Rådhusets festsaler lørdag kveld.

Eric Malling og Jan K. Larsen arrangerer Legendariske Scenekvelder i Kongsvinger, med mål om å skape gode kulturopplevelser med kvalitet, der musikken er i fokus.

– Asle var her i fjor også, og det var fullt trøkk og veldig god stemning. Vi er veldig glade for at han kommer tilbake til Kongsvinger, sier Eric Malling. 

Han kan fortelle at Asle Beck har blitt en del av den norske visetradisjonen, med referanser til Lillebjørn Nilsen og Finn Kalvik, samtidig som han er et friskt pust.

I sommer fylte Asle Beck ærverdige Rockefeller i Oslo med fans fra hele landet og flere av konsertene han har gjort i år har vært utsolgt god tid i forkant, så interessen rundt artisten har vokst ettertraktelig siste året.

– Beck er nok mest kjent for radiohiter som Skur 55 ( Jeg tror jeg er forelska ),  Varme Vinder, Grünerløkka og Finnmark,  men hans siste singel «Alt er nå», hvor han har med seg Øivind «Elg» Elgenes, Amund Maarud og Johanna Demker, er også listet på NRK P1, forteller Eric Malling.

Billetter kan kjøpes på nett på forhånd, eller i døra.

 

Facebook Comments