Annonse

Det blir både festivalcamp og festivalhotell under Kongsfesten

Kongsfesten frister med en allsidig lineup under årets festival i Kongsvinger i månedsskiftet juni/juli. Og som enhver festival med respekt for seg selv legges det i år opp til at tilreisende kan overnatte på en egen festivalcamp i nærheten av festivalområdet ved Byscenen i Kongsvinger.

– Vi har fått ønsker fra tilreisende publikum om festivalcamping til Kongsfesten, og det synes vi selvsagt er gøy. Det har vi tatt tak i, og tilbyr nå  i samarbeid med Kongsvingerhallen mulighet for både telt og bobil i nærheten av festivalområdet, sier Stian Fossum i Kongsfesten.

Han kan fortelle at det foreløpig er satt av plass til 14 bobiler og noen titalls telt, og han regner med det skal bli veldig koselig for tilreisende å besøke festivalen.

– Totalt har vi lagt ut billetter til 200 gjester på festivalcampen. Campere vil ha tilgang til garderober på dagtid og toaletter døgnet rundt. Det vil være kontinuerlig vakthold fra den åpner torsdag ettermiddag til gjestene må sjekke ut søndag ettermiddag, forteller han.

camping
Stian Fossum i Kongsfesten legger opp til en egen festivalcamp ved Storhallen, der man kan campe med telt eller bobil. Foto: Stian Fossum.

For de som ønsker å oppleve mer enn kun konserter under festivaldagene, er det sandvolleyballbaner ved festivalcampen, og det legges til rette for en egen grillplass på området.

Man kan bestille overnatting på festivalcampen på Ticketmaster, og det koster 200 kroner per person for alle tre dagene, samt 200 kroner per telt eller bobil.

Kongsvinger Budget Hotel blir til «Festivalhotell»

Hotellsjef Karin Granrud Andresen hos Kongsvinger Budget Hotel kan fortelle at de også ønsker å bidra til at flere skal komme utenbys fra for å bli med på Kongsfesten i år. De gjør derfor om hotellet til et «Festivalhotell» under de tre dagene Kongsfesten varer.

17201333_394994504192892_5632757223317741660_n
Hotellsjef Karin Granrud Andresen hos Kongsvinger Budget Hotel kan fortelle at de gjør om hotellet til et «Festivalhotell» fra 29.juni-1.juli, og låner ut sykler til bruk for gjesten frem og tilbake til festivalområdet. Foto: Kongsvinger Budget Hotel.

– Vi vil ha en spesiell festivalpris fra torsdag til søndag, og låner ut sykler til våre gjester, slik at de kan sykle langs strandpromenaden frem og tilbake til festivalområdet, forteller hun, og fortsetter:

– Vi har Kongsvingers eneste takterrasse med fantastisk utsikt ut over Glomma, og her har vi allerede lagt opp til en «chill stemning» for festivaldeltakerne på ettermiddagen før de stikker inn til festivalområdet.

Hun kan fortelle at det vil være mulig å bestille festivalpakken på hotellets nettsider fra og med førstkommende mandag.

– Vi ønsker selvsagt å støtte opp om Kongsfesten, og har en festivalpakke-pris på kun 1290 kroner per person i dobbeltrom for alle tre dagene inklusive frokostpose og utlån av sykkel, sier hun.

FAKTA OM KONGSFESTEN
Kongsfesten avholdes 29. juni til 1. juli i Kongsvinger, og har artister som Åge Aleksandersen, Raga Rockers, Oslo Ess, The Dogs, Matilda, Levi Henriksen & Babylon Badlands, Mads Veslelia og mange flere, i tillegg til utstillere, mattilbud og andre eventer.
Billetter til Kongsfesten bestilles på Ticketmaster.no.
Facebook Comments