Annonse

Birgit Brinck med venner inviterer til sommerkonsert

For åttende året på rad inviterer Birgit Brinck med venner til sommerkonsert i Vinger kirke. Hun lover en positiv og varm opplevelse for å feire sommeren, med sanger som handler om livet, glede og drømmer.

– Jeg har med meg elever og venner, og vi skal feire sommeren med tema som optimisme, drømmer, lys og varme, forteller hun.

Fil 19.06.2017, 22.45.39
11 årige Fredrik Amadeus Sannerud fra Gardvik er en av vennene til Birgit Brinck som deltar på konserten i Vinger kirke 22.juni. Han synger blant annet sin egenkomponerte sang «Vi deler en jord», som bragte ham til audition under årets MGP Junior. Foto: Irén Carlstrøm.

En av de unge vennene hennes er 11 år gamle Fredrik Amadeus Sannerud fra Gardvik. Han skal blant annet synge den egenkomponerte sangen «Vi deler en jord», som han også sendte inn som bidrag til MGP Junior i år.

– Jeg kom inn på audition som en av  27 av de til sammen 1200 bidragene, og det er jeg veldig godt fornøyd med, forteller den unge sangeren og komponisten.

Birgit Brinck har jobbet som musiker og sangpedagog siden 1998, og har sin utdannelse fra Barrat Dues musikkinstitutt i Oslo og Høgskolen i Hedmark. Hun har medvirket på flere plateinnspillinger, og toppet Hedmarkstoppen med sin låt «Til du har glemt deg selv» i 2002.

– Vi håper folk unner seg en hyggelig stund sammen med oss for å feire sommeren. Billetter kan kjøpes i døra, og koser 150 kroner for voksne, og det er gratis for barn under 15 år, forteller den dyktige sangeren.

Birgit Brinck selv arbeider med ny plate, og vil denne kvelden gi en smakebit fra sitt kommende album.

Disse deltar på konserten: Marius Aarstad Lillehagen, Anita Hagen, Beda Kaspara Øiseth Johansen, Silje Vien, Anett Nymoen Hummel, Sigurd Glendrange, Emma Christine Kvisla, Fredrik Amadeus Sannerud, Kai Johansen, Birgit Brinck.

Se video fra øving i Vinger kirke mandag: 

Facebook Comments