Annonse

Drar i gang nye utelivstilbud for studenter i byen

Studentmiljøet i Kongsvinger er i ferd med å styrkes i Kongsvinger, noe studentene selv bidro sterk til med ulike aktiviteter ved studiestart i fjor.

Alle byer med et aktivt studentmiljø har gjerne livlige utelivstilbud, mens Stian Fossum i Rocksvinger opplever at det mangler et godt tilbud til studentene i Kongsvinger. 

Rocksvinger har allerede et godt samarbeid med Vinger Hotell, og har arrangert flere konserter der i høst og ikke minst i forbindelse med jula. Nå er Stian Fossum også i dialog med studentmiljøet for å legge til rette for flere arrangementer og aktiviteter for dem.

Kule tilbud til studentene

– Vi ønsker å tilby noe til studentene i større grad på utelivsfronten enn vi føler skjer i dag.  Vi har lyst til å gjøre noe kult som de kan komme inn på billig, og som har 18 års grense. Så da vi fikk muligheten til å ta i mot Kråkesølv og Death By Unga Bunga på Norgesturneen deres, så syntes jeg det var en fin måte å starte samarbeidet på fra vår side, forteller Fossum.

Han sier til Mittkongsvinger.no at det var stor suksess med arrangementer for unge voksne på torsdager tilbake til tiden da Creutz eksisterte.

– Vi har fått innspill på at det ikke er noe fullgodt alternativ nå, og ønsker å gi studentene arrangement på deres premisser, og ikke bare kaste et bein til dem. Så dette er det første av forhåpentligvis mange arrangement som vi håper studentene velger å benytte seg av, fortsetter han.

Allerede torsdag 12.januar inviteres studenter og andre over 18 år til Vinger Hotell, der altså Kråkesølv og Death by Unga Bunga stopper innom på turneen sin.

71475
Death by Unga Bunga kommer for å rocke for studenter og andre over 18 år på Vinger Hotell 12.januar.

– Kråkesølv spiller energisk rock, og er blant annet kjent for å ha vunnet Spellemannpris i rock, og å ha takket nei til nominasjon til Statoilstipendet, mens Death by Unga Bunga også har vært Spellemann-nominerte, og er i ferd med å slå gjennom skikkelig. Begge banda kommer sannsynligvis til å være blant festivalvinnerene i Norge i sommer, men før den tid kommer de altså innom Kongsvinger, avslutter den aktive konsertarrangøren.

Facebook Comments