Annonse

Hanne Boel kommer til Kongsvinger

For en kort tid tilbake spurte Stian Fossum i Rocksvinger medlemmer i Facebook-gruppa Mitt Kongsvinger om det var interesse for at Hanne Boel skulle ta turen til Kongsvinger.

Han fikk raskt næmere 200 positive svar, og som sagt så gjort.

4.november kommer Hanne Boel Trio til Rådhusteatret. Den danske souldronningen har samlet en trio bestående av seg selv og to gitarister, og har de seneste par årene gjort stor suksess med denne forestillingen.

Hanne Boel, sanger, sangskriver musikprofessor og prorektor på Rytmisk Musikkonservatorium i København
Hanne Boel Trio kommer til Kongsvinger 4.november. Foto: presse

– Fra hun slo gjennom på slutten av 80-tallet har Hanne Boel over 20 album i katalogen. Publikum kan forvente en kombinasjon av kjent og ukjent, blues, soul og jazz – alt som Hanne Boel er kjent for, sier Stian Fossum.

Trioen kommer til å tolke hennes egne hits fra fortid og nåtid, og alle som er akkurat passe unge husker helt sikkert Hanne Boels superhit «Don’t Know Much About Love».

Vi får høre den en rekke andre låter som står hennes hjerte nær. Rocksvinger, JS Artist og Rådhusteateret ønsker hjertelig velkommen til en høstaften fylt av sjel, sier Fossum, og kan fortelle at det er fullt mulig å kjøpe billetter allerede nå.

Facebook Comments