Annonse

Ingen helgeplaner? Bli med som statist!

Søndag 18. september skal Martin Høgberget filme Erik Lukashaugens nyeste musikkvideo til låta «Hå prekte fälk om fär» fra den nye plata «Finnskogvegen» som kommer ut 14. oktober. Plata inneholder tekster skrevet av Tore Hestbråten og er et bestillingsverk fra litteraturfestivalen i Grue.

Høgberget og Lukashaugens tidligere musikkvideo-samarbeid har fått nærmere 150.000 visninger på Facebook, og på musikkvideoen «Min sønn» stilte 60 elverumsinger opp for å være statister.

erik-og-gjengen
Rundt 60 statister møtte opp på Elverum. Nå håper Erik Lukashaugen og Martin Høgberget at enda flere blir med i Kongsvinger. Foto: pressefoto.

Den nyeste musikkvideoen skal derimot spilles inn her i byen, og vi håper Kongsvingers befolkning ikke er noe dårligere.

– Vi må jo slå Elverum! slår Kongsvinger-regissøren fast i en pressemelding.  

Lukashaugen spilles av Glenn Luibregts

Til og med Erik Lukashaugen skal bli spilt av en Kongsvinger-gutt, det er nemlig musikalartisten Glenn Luijbregts som skal spille Lukashaugen i musikkvideoen. Luijbregts er blant annet kjent fra rockebandet Il Brutto som nylig ga ut sitt debutalbum.

Glenn skal spille en superstjerne-versjon av Lukashaugen, så det vi trenger er en stor menneskemengde som kan spille fanatiske fans. Du trenger kun å ta med deg selv, og møte opp utenfor Scene U søndag 18. september 17:00. Opptakene vil ta ca halvannen time.

– Dette blir en heseblesende musikal-musikkvideo, og det blir veldig gøy å spille den inn her på Kongsvinger, sier Høgberget. De skal blant annet spille inn scener på Vinger hotell og Rådhusteatret for å vise en helt «vanlig» dag i superstjernen Erik Lukashaugens liv på skjermen. 
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *