Annonse

Nytt pusterom på Williams kaffebar i kveld

Mandag kveld er det er duket for en ny Pusterom-kveld på Williams kaffebar. Her blir det mange ulike kulturuttrykk, og målet er å kunne ta for seg noen av livets store spørsmål over en god kopp kaffe.

Denne kvelden er det Heidi og Geir Smith-Solevåg som står for den musikalske underholdningen denne kvelden. Ekteparet bor i Nittedal, men har blant annet opptrådt i distriktet tidligere med «Musikk i sommerkveld» i Gjesåsen kirke.

Musikalsk kapasitet

pusterom
Heidi Smit-Solevåg og mannen Geir står for det musikalske kulturuttrykket på Pusterom-kvelden på Williams kaffebar mandag kveld.

Heidi er utdannet musikkpedagog med variert erfaring som vokalist, korist og dirigent, og har også vært solist i over 20 år. Hun har medvirket på en rekke cd-utgivelser, og har koret for mange kjente artister, blant annet på NRK.

Hun har med seg Geir på tangenter – en dyktig musiker som til daglig er kommunikasjonssjef i Frelsesarmeen.

De har plukket kjente låter fra øverste hylle til Pusterom-konserten mandag, og sier at de ønsker å tilby musikk å varme sjelen på, i spennet mellom det vare, det vakre og det inspirerende. 

Populært kåseri

Hilde Dagfinrud Valen knytter som vanlig konserten sammen ved hjelp av kåseri, refleksjoner og godbiter fra litteraturen, slik at Pusterom-konserten sammenlagt blir en liten forestilling i seg selv.

I tillegg blir Tony Bekkengen, leder for Linken og Jobben, intervjuet under vignetten “Min livserfaring”, mens Kongsvinger-kunstneren Heidi Søbye bidrar med vakker bildekunst.

 

Facebook Comments