Annonse

Økonomisk suksess med 90-talls fest

Over 1500 festglade mennesker danset til 90-talls musikk i Storhallen i Kongsvinger lørdag, og arrangør Stian Fossum i Rocksvinger er selv veldig godt fornøyd «dagen derpå».

– Det var veldig moro, og det er sjelden har jeg sett så mange glade fjes samlet på ett sted, forteller Fossum til Mittkongsvinger.no.

Han trekker også frem frivilligheten i Kongsvinger som en viktig nøkkelfaktor for god gjennomføring. Med mange gode hjelpere rigget de et arrangement som trakk mange mennesker fra hele distriktet, og mange utflyttede Kongsvinger-folk tok turen hjem for å rocke til 90-tallet.

15036282_10154658540528389_2745717630380778066_n
Over 1500 glade festdeltakere danset til 90-tallsmusikk i Storhallen lørdag. Arrangør Stian Fossum kan fortelle at det ble et gledelig overskudd av arrangement, og ser frem til å lage flere fester med ulike konsepter fremover. Foto: Stian Fossum.

Økonomisk suksess

Fossum måtte overtales til å arrangere 90s Party i Kongsvinger. Det er et ferdig konsept med «We love the 90s» som ruller inn i byer over hele Norge, og som også har blitt arrangert på Stena Line. Med over 1500 deltakere er det Kongsvinger som har hatt flest festdeltakere ut over Stena Line.

– Jeg er glad for at jeg tok sjansen, og det er moro med et arrangement som går skikkelig i pluss. Det viser at det går fint å satse på arrangementer i Kongsvinger og omegn. Jeg har gått så lite i pluss før, så dette var artig, forteller Fossum.

Han erkjenner at han ikke kan være musikkpoliti og impresario samtidig, og at det også er viktig å lage arrangementer som er kommersielt interessante.

– Jeg får være musikkelsker hjemme og forretningsdrivende ute, og heller ta det som en bonus de gangene det sammenfaller, forteller musikkelskeren som erkjenner at han ikke selv akkurat har 90-talls musikk som sin favoritt.

Hviler ikke på laurbærene

En ekte rocker hviler aldri, og Fossum kan fortelle at det nå jobbes med både de tre julekonsertene på Vinger Hotell og videre planlegging av Kongsfesten 2017.

Vi jobber også med vårprogrammet for klubbkonserter på Vinger, og er i ferd med å utvikle et konsept av samme størrelse som 90s Party, som kommer til å ha samme nostalgifaktor, men på en helt annen måte og langt nærmere for oss her i distriktet. Det gleder jeg meg enormt til å presentere, forteller den engasjerte konsertarrangøren.

Han er tydelig på at det ikke nødvendigvis handler om hyppigheten på arrangementene, men at det er viktig med kvaliteten på produktet.

– Vi holder oss til grunntanken om ti klubbarrangementer og to store i året, som foreløpig ikke vil røpe de videre planene.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *