Annonse

Sarah de Warren og Meredith Baker til Ularm Kongsvinger

Sarah de Warren og Meredith Baker spilte på Sofar-konserten i Kongsvinger i juli, og neste helg er de tilbake i byen, og er klare for Ularm.
merdith og sarah
Sarah de Warren og Meredith Baker (til høyre), kommer til Ularm 12. og 13.august, og spiller på Telegrafen fredag og på Ularm lørdag. Foto: Marit Bye.

– Det er utrolig gøy at Sarah og Meredith vil komme tilbake til Kongsvinger og spille etter Sofar-konserten de gjorde her i juli. Det er gøy at både Sofar og Ularm kan være en mulighet for publikum i Kongsvinger til å oppleve musikk de antagelig aldri før ville fått sett live her i byen, sier Ularm-sjef Martin Høgberget.

Jentene spiller på Telegrafen fredag kveld fra 23:00 og til det stenger, så det blir i følge festivalsjef Høgberget et skikkelig Ularm-vorspiel. Jentene blir også å se på Ularm i Byparken fra klokka 12 lørdag 13.august.

Yoga-klasse på søndag

– Søndag vil Meredith også benytte anledningen til å holde en yoga-klasse. Hun er yoga-instruktør i London, og uansett nivå vil alle ha glede av en yoga-time med henne, sier Martin.

Sarah de Warren er fra Manchester, og hun har sunget hele livet. Hun begynte å skrive egne låter da hun var 14 år, og siden ha har hun jobbet med produsenter over hele verden. Hun lager en form for electro-pop musikk med emosjonelle tekster og drømmende melodier.
Meredith Baker er fra Texas, men bor i London. Hennes sanger er en samling av hennes livserfaringer og jobber hun har hatt på ulike steder i Afrika, Latin-Amerika, USA og Europa. Hun har en blanding av stiler i sine sanger, og forsøker alltid å utvide horisonten i sin musikk.
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *