Annonse

Ny Sofar Sounds-konsert på gang i sommer

Michael Olsson, som er en av primus motorene bak det internasjonale konsertkonseptet Sofar Sounds i Kongsvinger, minner om at det snart er Sofarkonsert i Kongsvinger igjen.

– Ja, 29.juli kl 20 er det en ny konsert, og denne gangen er det veldig begrenset med plasser, så kan være lurt å være ute i litt god tid, forteller Michael.

13443031_635050556652569_5642452252373508016_o
Hver Sofar-konsert holdes på ulike steder i byen. Forrige gang i en privat hage i sentrum. Neste lokasjon er hemmelig inntil dagen før. Foto: Sofar Sounds Kongsvinger.

Om du ikke kjenner til Sofar-konseptet, går det ut på at man møtes til konsert med hemmelige artister på et hemmelig sted. Man får vite hvor det er og hvilke artister som kommer etter man har registrert seg på nettsiden til Sofar Sounds.

– De første konsertene i Kongsvinger har vært en suksess, og artistene som kommer nå i juli er også fantastiske, sier han.

Samtidig ønsker han å få frem at han og resten av teamet i Sofar Sounds Kongsvinger gjerne vil ha kontakt med folk som har lyst til å hjelpe til med noe.

– Vi vil gjerne ha med flere folk på laget. Det kan være å rigge, ta bilder, filme, designe og tegne plakater – hva som helst! sier han, og oppfordrer folk til å ta kontakt via deres Facebook-side eller på nettsiden.

De trenger også ulike lokaler til konsertene, og dersom folk har et kult sted som kan benyttes, eller har forslag til artister og band de bør sjekke ut, så tar de gjerne i mot en henvendelse.

– De som registrerer seg får mail med adressen på konserten dagen før, og artistene får du vite hvem er når du kommer. Vi lover magisk, intim stemning og nydelig musikk, avslutter Michael Olsson.

Facebook Comments