Annonse

Åpner showroom og butikk i Gågata

For halvannet år siden startet Ine Suzan Tidemandsen og Marius Heggelund Granås bedriften Ine´s Brodering. Forretningsideen er å merke og brodere eller trykke på klær og ulike artikler.vågogvinn

– Våre kunder er gjerne bedrifter og organisasjoner, men vi får stadig flere privatpersoner som også ønsker en personlig vri på jakker eller andre klær, forteller Ine.

De har hatt produksjon og utsalg på private adresse, men ønsker nå å videreutvikle konseptet. Fredag åpner de showroom og butikk i Gågata, og bedriften har endret navn til Main.

Mittkongsvinger.no var innom lokalene torsdag ettermiddag for å høre mer om hva konseptet går ut på, og møtte to travle gründere.

fil-10-11-2016-14-09-10
Ine Tidemansen og Marius Heggelund Granås åpner showroom og butikk i Gågata, der folk kan kjøpe klær og utstyr og tilbyr også brodering og trykk på klær og gaveartikler. Foto: Irén Carlstrøm.

Klær, utstyr, trykk og brodering

– Hva er det dere skal selge her?

– Vi har blant annet barneklær og fritidsklær, hesteutstyr og gaveartikler. Dersom folk ønsker et spesielt trykk eller et navn på klærne sine, så fikser vi det, kan de driftige etablererne fortelle. 

main2
Det er fortsatt en del montering og oppakking av varer som skal gjøres før åpningen fredag, men Marius er ved godt mot. Foto: Irén Carlstrøm.

– Hvem er de typiske kundene deres?

– Hittil har det vært mange bedrifter og organisasjoner. Mange skal ha logo eller et bestemt trykk eller broderi på produkter de har, så her tilpasser vi etter ønsker og behov, kan Ine fortelle.

Kun trykk og brodering om man ønsker

– Er det mulig å ta med seg noe man har dersom man ønsker å trykke eller brodere noe på det?

– Ja, vi har maskinen stående i butikken, så det er fullt mulig å ta med seg et klesplagg eller noe annet man vil brodere på, sier Marius. 

– Her kan man lage gaver man ikke finner noe annet sted, så det blir jo et eget særpreg på klærne, fortsetter Ine.

Fredag åpner de med gode tilbud, og håper folk stikker innom og ser på hva de har.

– Det blir nok en sen kveld, men nå gleder vi oss til å åpne og ønske folk velkommen, avslutter Ine og Marius før de fortsetter montering og utpakking av varer.

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *