Annonse

Butikkgründere satser nytt med Nuevo

Da Jonette Hansen og Külliki Kroll Haave ble arbeidsledige for noen måneder siden, gikk det kun 14 dager før de fant ut de fortsatt ønsket å jobbe med klær og mote. Resultatet har blitt klesforretningen Nuevo, som åpner i 1.september i Rådhusgata, i lokalene som huset utestedene Cleo og Bukken for flere tiår siden.

Hør hva Jonette og Külliki sier i videointervju nederst i artikkelen.

Fil 04.08.2017, 12.03.49
Jonette (t.v) og Külliki ser frem til å ønske alle velkommen til en spennende og trendy klesforretning når de åpner Nuevo i flotte lokaler sentralt på festningssida i Kongsvinger. Foto: Irén Carlstrøm

– Hva slags klesforretning skal Nuevo bli?

– Vi har flere års erfaring fra klesbransjen i Kongsvinger og distriktet, og vi har erfart at det mangler et konsept i byen som har gode kvalitetsklær til gode priser. Vi samarbeider med Trendpartner, som har agenturet på mange gode og trendy merker, forteller Jonette. vågogvinn

Hun legger til at det foreløpig har tatt inn klær som ikke finnes i Kongsvinger, og at det er mest fokus på gode hverdagsklær og noe festklær. I tillegg kommer de til å selge sko og tilbehør.

– Vi har tatt inn en rekke merker som Lollys Laundry, MAP, Imitz, Define og Frequent. Vi har også et skomerke som heter XTI, som er masse kule klær til gode priser, og som matcher alt vi selger, fortsetter Külliki.

«Ny» butikk hele tiden

– Hvor kommer navnet Nuevo fra?

– Nuevo betyr «Nytt» på spansk, og vi ønsker at folk i Kongsvinger skal kunne fornye seg jevnlig. Vi kommer ikke til å ta inn mange eksemplarer av de ulike plaggene, men satser på å ta inn nye plagg hele tiden. Dermed blir det både en ny butikk hele tiden, og kundene våre kan finne nye, spennende og kule plagg hele tiden, sier de to butikkgründerne.

Fil 04.08.2017, 20.59.45
Om drøye tre uker åpner Külliki og Jonette dørene til Nuevo i Rådhusgata. – Vi håper mange finner veien innom oss. Det er bare å parkere rett utenfor døra, sier de to optimistiske butikkgründerne.

– Hvilken målgruppe satser dere på?

– Merkene vi tar inn først er danske, og det er normale størrelser som passer alle. Vi har ikke definert en aldersgruppe heller, men vi har klær for damer i alle aldre som ønsker å føle seg litt tøff og trendy, kan Jonette fortelle.

Og det nye butikklokalet skal nå gjennom en oppgradering med maling, tapetsering før det fylles med innredning og til slutt klær.

Har stor tro på konseptet

– Kan det være en «risikosport» å åpne nye klesbutikk i Kongsvinger når det gjelder konkurransesituasjonen?

– Vi opplever at vi kjenner godt til markedet i området, og vi ser at det er et behov for klær som man ikke får kjøpt hos de store kjedene, samtidig som det det god kvalitet og bra priser, sier Külliki.

– Det gjestår en del arbeid i lokalene her før åpning om drøye tre uker?

Ja, men vi har har planer om design, farger, logo og interiør på plass, så vi har alt under kontroll. Før vi åpner skal vi også på moteuka for å velge ut vårens kolleksjon. Da får vi også enda større utvalg på merker, kan Jonette fortelle.

Nå håper de to butikkgründerne at Kongsvinger-distriktet hilser den nye klesforretningen velkommen, og at mange stikker innom for å se hva som finnes når de åpner 1.september.

– Det er allerede mange som har funnet frem til Facebook-siden vår uten at vi har delt noe privat, og tilbakemeldingene er veldig positive. Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til en nye Nuevo, avslutter en spent og optimistisk gründerduo.

 

Facebook Comments