Annonse

Desember kom med nytt kjøpesenter og kunder i kø

Mange var tidlig ute for å ta den nye delen av Kongssenteret Kjøpesenter, Kongssenteret Vest, i nærmere øyesyn og gjerne få med seg gode åpningstilbud i dag.

Allerede midt på natta sto kunder i kø foran Expert for å sikre seg elektronikk og andre varer i det Expert selv kaller «Norges råeste butikk».

I god tid før hele senteret åpnet kl 9 var det også lang kø utenfor kjøpesenteret. Inne ventet både goodiebag, kaffe, kake og boller, og selvsagt mange gode åpningstilbud i butikkene.

expert
Allerede i natt var det kø utenfor Expert, som «tyvåpnet» kl 7 i dag. Det ble også raskt kø foran kassa etter hele senteret åpnet kl 9 i dag.

Senterleder Lasse Ellingsen skryter av entreprenøren, som han mener  har gjort en formidabel innsats for å bli ferdig til åpningen. Nå håper han på godt besøk og stor juleshopping i hele Kongssenteret.

– Vi er veldig glade for delåpningen i dag, og ser frem til at hele Kongssenteret Vest skal fylles opp med butikker og et spisetilbud, sier en sliten, men veldig fornøyd senterleder.

Foreløpig er det Kid, Jernia og Expert som har flyttet inn. I tillegg har Toyota Sulland og TB’s Skogskutstyr showrooms i desember.

ninalea
Hanne Stenbrenden (t.v), Janne Kværne og Nina Lea gleder seg til å ønske de første kundene velkomne i den nye butikken.

– Vi har Norges fineste butikk

Nina Lea på Kid er spent rett før åpningen torsdag, og mener bestemt at de har fått Norges fineste butikk.

kidprosjektleder
Prosjektleder Monica Paulsen har hatt ansvar for å bygge den nye butikken til Kid, og har hatt med seg opp til 17 personer for at butikken skulle bli klar til åpning.

– Vi har hatt god hjelp av opp til 17 personer fra kjeden som har hjulpet oss med å lage den nye butikken, og den er vi veldig stolte av, forteller hun.

Hun kan fortelle at dagene har vært veldig lange før åpningen i dag, og nå er hun og de andre ansatte klare for å ta i mot julehandlende kunder.

– Siden vi har holdt på å flytte har vi faktisk mange fine julevarer igjen, sier Nina Lea.

– Skulle ha en spesiell termos

Jahn-Philip Huatorpet var kunde nummer to som handlet på Jernia da de åpnet i dag.

– Jeg skulle bare ha en termos, men ville ha denne siden den er best i test. Jeg var innom de gamle lokalene for et par dager siden, og har ventet på at Jernia skulle åpne igjen i dag, sier Huatorpet.

huatorpet
– Jeg skulle ha en termos som er kåret til «best i test», og har ventet på at Jernia skulle åpne igjen etter flyttingen, sa kunder nummer to i den nye Jerniabutikken i Kongssenteret Vest.

Lang, lang kø

Expert «tyvåpnet» den nye butikken sin allerede kl 7 i dag tidlig, og folk i distriktet vet å sette pris på gode tilbud. I flere timer sto folk utenfor butikken for å sikre seg gode tilbud, og da hele senteret åpnet kl 9, var det også mange folk som var i kjøpemodus. Foran kassa og rundt i butikken sto folk tålmodig og ventet på å bli ekspedert.

– Mer vanlig med showrooms

I de foreløpig ledige lokalene i senteret har Toyota Sulland og TB’s Skogsmaskiner flyttet inn midlertidig. Mittkongsvinger.no tok en prat med salgssjef Even Bjørkli.

– Hvorfor har dere valgt å være til stede her på Kongssenteret Vest nå før jul?

– Det er en fin måte å markedsføre seg på, og nå i desember er det jo stor trafikk. Det er faktisk ganske vanlig nedover i Europa at man har bilforhandlere utenfor byene og et showroom i et kjøpesenter eller i sentrum. I Drammen har de også begynt å jobbe på denne måten, forteller han.

evenbjorkli
Toyota Sulland har midlertidig showroom i Kongssenteret Vest, og har like gjerne parkert bilen som har blitt brukt i filmen «Burning 2» rett utenfor kjøpesenteret.

Utenfor kjøpesenteret har de plassert bilen som ble brukt i filmen «Burning 2», og førstkommende tirsdag har Toyota Sulland leid hele Rådhusteateret, og inviterer alle kundene sine til gratis film nå i førjulstiden.

Også TB’s Skogsmaskiner hadde flere interessenter innom torsdag morgen.

– Jeg bare drømmer, sier en av de som sjekker ut en ATW.

Ulrikke Bråthen Holmberg forteller at det er nettopp ATW som er mest populært, og mener det er en fin anledning til å få vist frem og markedsført de ulike produktene de har.

ulrikke
Ulrikke Bråthen Holmberg i TB’s Skogsmaskiner viser frem en del av kjøretøyene i kjøpesenteret, og hadde besøk av flere interessert torsdag morgen som drømte om en ATW og andre kjøretøy.

Se film fra åpningen av Kongssenteret Vest i dag: 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *