Annonse

Feirer ett år som innbygger og kjøpmann i Kongsvinger

For ett år siden flyttet Cecilie Helgesen fra Moss til Kongsvinger for å bli kjøpmann for Rema 1000 Langeland. Hun grep muligheten da hun fikk tilbud om å starte egen Rema 1000-butikk i Kongsvinger, og det har i følge den energiske kjøpmannen vært et år med mange fine opplevelser, men også en del utfordringer.

Mittkongsvinger.no besøkte Cecilie da hun gjorde de siste forberedelsene før åpningen for ett år siden, og følger nå opp med hvilke erfaringer hun har gjort seg ett år etter hun flyttet til byen uten noe nettverk, og ikke minst hvilke erfaringer hun har gjort som kjøpmann i Rema 1000 i løpet av dette året.

– For det første – hvordan trives du i Kongsvinger – ett år etter du flyttet hit?

– Jeg trives veldig bra. Jeg har endelig fått noen bekjente her, men det har tatt litt tid. Jeg jobber mye, men er glad i å trene, så jeg har testet ut noen treningstilbud. Det har likevel ikke vært så enkelt å få et nettverk, men har fått noen nye bekjentskaper på byen, sier Cecilie og smiler.

Hardt arbeid som kjøpmann

Livet som kjøpmann har bydd på både opp- og nedturer dette året, men den unge etablereren ser potensialet i å utvikle sin butikk i Kongsvinger.

I Rema-konseptet eier vi jo vår egen butikk, så det er mine egne penger jeg satser. Det viktigste for meg dette året har vært å skape tillit gjennom å ta vare på kundene vår, yte god service og ha en god standard på butikken, forteller hun.

– Hva er det viktigste du har lært så langt?

– Det er så utrolig mye. Jeg er vant til å jobbe hardt og stå på, og det er viktig for meg å ha hyggelige og dyktige folk i butikken som tar vare på kundene våre, sier hun og fortsetter:

– Vi er et veldig godt team som jobber godt sammen, og vi har et felles mål om å ha en butikk med høy kvalitet og en god atmosfære, og det er jeg veldig fornøyd med.

Fil 04.05.2017, 21.06.43
Cecilie Helgesen og Mads Furulund i Rema 1000 Langeland feirer ett års jubileum fredag med å invitere til grilling, kaker og kaffe. Foto: Irén Carlstrøm.

– Den siste tiden har i følge media vært tøff for Rema-kjeden. Hvordan merker du det?

– Omdømmet er selvsagt viktig for oss. Til tross for tøffe tider erfarer vi at vi har mange faste kunder som er fornøyde oss og vår butikk. Vi har fokus på at våre kunder skal være fornøyde med vårt utvalg, standard og service, og vi jobber hardt hver dag for både eksisterende kunder og nye som kommer til, sier Cecilie.

Fredag 5.mai feirer butikken ett år med grilling, kaffe og kaker, og Cecilien og teamet er klare for å ønske lokalbefolkningen velkommen til en hyggelig prat og servering.

– Det er viktig å feire, og ett års-jubileum er en milepæl for oss. Vi har et fantastisk vær for tiden, så vi fyrer opp grillen og inviterer alle på feiring med grillmat, kaffe og kaker, avslutter kjøpmann Cecilie Helgesen i Rema 1000 på Langeland.

 

Facebook Comments