Annonse

Henrik Mohn på Torsdagslunsj: Å reise seg når man faller

De fleste i Kongsvinger kjenner Henrik Mohn. Bilselgeren, KIL-lederen – også kjent for å drive flyktningmottak og ønske om å stille til valg som ordfører.

Alle ønsker seg et aktivt næringsliv i regionen. Vi ønsker oss arbeidsplasser. For å få til vekst trenger vi et offensivt næringsliv, og bak slike offensiver står det personer som våger – men som ikke alltid vinner.

Henrik Mohn har satset tøft, og har erfart å ikke lykkes.

Når konkursen er et faktum og man står med mange millioner i privat gjeld, null kroner på kontoen, ingen jobb. Alt privat må selges. Hvordan klarer man da å reise seg en gang mer enn man faller  hvor finner man motivasjon? Hvor henter man selvtillit?

På Torsdagslunsj førstkommende deler han sine erfaringer. Hvor ble det av alle de gode vennene? Hvordan takler manangsten og de destruktive tankene? Hvordan finner man lyspunktene i hverdagen og innen familien?

 

Det blir bokstavelig talt et personlig møte, og han deler baksiden av medaljen. Men Henrik er på beina igjen, og tilbake i manesjen.

Kjersti Rinde Omsted i K+ kan også fortelle at Birgit Brinck kommer på denne siste torsdagslunsjen før sommerferien for å synge og skape en hyggelig sommeravslutning.

FAKTA OG PÅMELDING
Sted: Auditoriet, Sentrum videregående skole. | Tid: Torsdag 1. juni kl. 10:30.
Påmelding: Arrangementet er gratis, men har bindende påmelding pga. lunsjservering.
Påmelding til kari@hkp.no eller tlf. 950 62 155 senest tirsdag 30. mai.

Facebook Comments