Annonse

Huseiernes Landsforbund markerer nytt kontor med fest hos Montér

Huseiernes Landsforbund markerer åpningen av nytt kontor i Kongsvinger med Huseierdag hos Monter. Og de lover tilbud du aldri har sett maken til.

– Monter er en viktig samarbeidspartner for oss, derfor er det naturlig at vi markerer åpningen av Kongsvingerkontoret vårt i samarbeid med dem, sier Geir Nøsterud, distriktsleder i Hedmark hos Huseiernes Landsforbund.

På åpningsdagen, 11. mai, får alle i Kongsvinger glede av de gode medlemsrabattene Huseiernes Landsforbund har hos Monter. I tillegg bidrar Monter med ekstrarabatter fra utvalgte leverandører.

jensen_og_nøsterud
Bjørn Jensen hos Montér (t.v) og Geir Nøsterud hos Husiernes Landsforbund lover tilbud du aldri har sett maken til. Datoen er 11. mai.

– Denne dagen får altså alle medlemsrabatt, ikke bare medlemmene våre. Dette gjør vi for at flest mulig skal se hvilke gode rabatter medlemmer hos Huseiernes Landsforbund har hos Monter, sier Nøsterud.

Halv pris og gavekort til nye medlemmer

Huseiernes Landsforbund vil også være godt representert hos Monter denne dagen, med tilbud til nye medlemmer som det er vanskelig å si nei til.

– Vi gir halv pris på første års medlemskap til nye medlemmer. I tillegg får alle nye medlemmer et gavekort hos Monter på 250 kroner. Det betyr at du faktisk tjener fem kroner på å melde deg inn denne dagen, forteller Nøsterud.

Han understreker at tilbudet er et engangstilfelle i anledning åpningen. Huseiernes Landsforbund har aldri hatt en kampanje med tilsvarende gode innmeldingstilbud, så dette vil være noe helt nytt.

– Men så er det jo ikke hver dag Huseiernes Landsforbund åpner kontor på Kongsvinger, sier Nøsterud.

Flytter fra Hamar til Kongsvinger

Geir Nøsterud har tatt over jobben etter Bjørn Engemobakken, som tidligere styrte aktivitetene til Huseiernes Landsforbund i Hedmark fra et kontor på Hamar. Ettersom Nøsterud bor i Kongsvinger, var det naturlig å flytte kontoret fra Mjøsbyen og hit.

– I tillegg ser vi at Kongsvinger er litt underrepresentert i medlemsmassen i forhold til sammenlignbare byer, og vi håper denne nye tilstedeværelsen skal gjøre noe med det, sier Nøsterud.

Medlemsrabatten hos Montér er bare en av mange gode grunner til at du bør være medlem hos Huseiernes Landsforbund.

– Du får gratis juridisk hjelp, du får gratis boligteknisk rådgiving, du får gratis tilgang til kontrakter og standarder for avtaler rundt husleie, sameier og andre ting som krever en kontrakt eller avtale, du får tilbud om gratis kurs flere ganger i året, du får abonnement på bladet Hus & Bolig og du får rabatter hos mange leverandører av ting du naturlig har behov for i hjemmet. Ikke minst støtter du opp om det politiske arbeidet Huseiernes Landsforbund bedriver, blant annet med en aktiv innsats for å fjerne unødvendige skatter og avgifter på bolig, ramser Geir Nøsterud opp.

Han avslutter med igjen å minne om åpningsdagen hos Monter torsdag 11. mai. Blir det kø, så lover han gratis ventepølser til alle.

——————————

GRATIS KURS TIL ALLE

I tillegg til markeringen hos Montér, tilbyr Huseirnes Landsforbund også kurset «Farer og feller ved utleie» GRATIS TIL ALLE på kvelden 11. mai.

Kurset er et av de mest populære blant alle kursene som tilbys medlemmene. Det er praktisk rettet, og legger vekt på hvordan du skal forholde deg som utleier for å unngå problemer når du leier ut en bolig – helt eller delvis. Foredragsholder er Geir Engebraaten. Han bobler over av både kunnskap og engasjement, og det å lytte til ham er verdt turen alene.

Kurset holdes på Vinger Hotell, fra 18.00 til 20.00 torsdag 11. mai. Kurset er gratis, men meld deg likevel på ved å sende en SMS til 922 58431, eller en e-post til hedmark@huseierne.no.

——————————
Fakta om Huseiernes Landsforbund

Huseiernes Landsforbund er en landsomfattende interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere.

– Stiftet i 1989
– Cirka 220.000 medlemmer
– Cirka 6300 medlemmer i Hedmark
– 24 distriktsavdelinger
– Sentraladministrasjonen holder til i Fred Olsens gate i Oslo
– Hedmarkskontoret holder til i Tommelstads gate 4A i Kongsvinger

Facebook Comments