Annonse

K+ inviterer til gründerkveld

15.september inviterer K+ alle som vurderer å etablere egen virksomhet, som vil vite mer om hvordan man kan få hjelp og som vil møte andre gründere og få inspirasjon til gründerkveld på Kongsvinger bibliotek.

-Hvem er gründerkvelden for?

12195940_10153683336300833_8794650371175316471_n
Kjersti Rinde Omsted i K+ inviterer alle til gründerkveld 15.september. Foto: privat

Alle som har en forretningsidé, som ønsker å vite mer om hvordan Hedmark Kunnskapspark jobber, som kanskje vurderer å presentere en idé for Innovasjon Norge, eller kan hende noen vil gå på et etablerererkurs – mulighetene er der, og vi håper mange benytter anledningen til å komme, sier Kjersti Rinde Omsted, som er ansvarlig for gründerarbeidet i K+.

– Hva kan man ellers forvente seg av denne kvelden?

– Vi ønsker å bidra med både råd og tips fra det såkalte virkemiddelapparatet, og Werner Melby i Hedmark Kunnskapspark snakker om løpet fra idé til vekstbedrift, mens Mathias Bakke Haugen i Innovasjon Norge forteller om hvordan de jobber. Landbruk og tilleggsnæringer er også viktig i vårt distrikt, og Haakon Gjems i Grue kommune skal si noe om det, forteller Rinde Omsted.

Hun sier videre at de også ønsker å dele andre gründerhistorier som kan være til inspirasjon for de som vurderer å starte for seg selv.

– Anette Skarstad i Skarstad Gartneri deler sine erfaringer om trender i markedet, og hun deler også ut noen smaksprøver i pausen. Ellers kommer også Jan Petter Torgersrud for å fortelle om den spennende bedriften Norexeco, mens Erlend Røhnebæk fra Gjølstad Gård skal snakke om prosessen fra råvare til ferdig produkt, sier Kjersti Rinde Omsted. 

sjur
Ordfører Sjur Strand ønsker ønsker velkommen når K+ inviterer til gründerkveld 15.september. Foto:Irén Carlstrøm

I tillegg vil DnB fortelle om hva de kan tilby gründere, og det blir mer informasjon om etablereropplæringen.

– Hvorfor er det viktig å arrangere slike gründerkvelder?

– Slike arrangementer er en god arena for å knytte nettverk både med andre gründere, etablert næringsliv, og med de gode hjelperne. Det gir en god plattform for erfaringsutveksling, bli inspirert, utfordres på nye tankebaner, og ikke minst ha noen å diskutere sin idé med. , avslutter Kjersti Rinde Omsted i K+.

Ordfører Sjur Strand ønsker alle velkommen, og sier han ser frem til å møte alle som kan tenke seg å starte opp egen bedrift, eller som bare er nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *