Annonse

– Lær å bygge nettverk og få nye muligheter

Førstkommende torsdag er det igjen tid for Torsdagslunsj for næringslivet, og denne gangen kan Petter Moseby i K+ fortelle at det er nettverksbygging som står på programmet.

– Vi får besøk av Edgar Valdmanis som tar oss med på foredraget «Bedre Nettverking på 1-2-3», som også er tittelen på boken hans som kommer ut i slutten av november, kan Petter Moseby fortelle.

presseedgar_valdmanis1_foto_trondheggelund-no-2
Edgar Valdmanis kommer til Kongsvinger og Torsdagslunsj for å dele sin kunnskap om å bygge nettverk. Foto: Presse.

– Nettverk gir nye muligheter

– Hvorfor mener du det er viktig å ha nettverk?

– Det er jo alltid enklere å dele og få kompetanse og kunnskap når vi blir kjent med folk og bygger relasjoner. Og når vi lærer,  deler og utnytter hverandres kompetanse skaper vi helt nye muligheter, og det er utrolig viktig, fortsetter han.

Moseby mener at man ikke må undervurdere mulighetene som ligger i å bli kjent med andre og bygge nettverk, og nettopp derfor har de invitert Valdmanis til Torsdagslunsj denne uka.

Edgar Valdmanis mener at nettverk er selve grunnlaget for en rekke hendelser i forretningslivet, men at det ikke kun dreier seg om kjøp og salg.

– Kunnskapsdeling og hjelp på store og små arenaer i hverdagen er like verdifullt for å bygge, øke og utvikle nettverket ditt, mener han, og vil utdype disse og andre viktige punkter i foredraget sitt. 

Unge gründere vil også lære

Ungt Entreprenørskap kommer også denne torsdagen med noen av sine ungdomsbedrifter. De ønsker å lære av lokalt næringsliv, og skal også ha en kort presentasjon.

Torsdagslunsj er også en nettverksarena med foredrag og lunsj for nærings- og arbeidsli. Det er et gratis arrangement som Byen Vår og K+ samarbeider om, og har vært en viktig møteplass for vekst og utvikling i Kongsvingerregionen siden 2009. 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *