Annonse

Legger ned møbelbutikken My Room og inviterer til opphørssalg

Hilde Holmberg realiserte drømmen sin da hun åpnet møbelforretningen My Room på stasjonssida i Kongsvinger i juni i fjor. Til tross for at det har løsnet med økt salg den siste tiden, erkjenner hun at det vil ta for lang tid å etablere seg i lokalmarkedet i Kongsvinger. Hun har jobbet intenst og gjort mange grep for å tiltrekke seg flere kunder, men har nå besluttet å legge ned butikken.

Ville skape egen arbeidsplass

myroom
For omtrent nøyaktig ett år siden pakket Hilde Holmberg opp møblene i My Room. Nå velger hun å legge ned butikken på en ryddig måte uten at noen taper pengene sine. Foto: arkiv.

– Målsetningen min var å skape min egen arbeidsplass. Jeg stortrives med jobben min, og det har vært en krevende, men veldig hyggelig erfaring. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle flotte kunder som har handlet hos meg. Salget har i perioder vært bra, men jeg ser at det ikke er godt nok grunnlag for å fortsette, og da velger jeg å avslutte på en god og ryddig måte, forklarer Hilde Holmberg.

Vil avslutte på ryddig og redelig måte

Selv om hun legger ned butikken i Gågata, opprettholder hun firmaet My Room, og vil fortsette med et helt annet konsept i en annen skala.

– Jeg er veldig opptatt av å gjøre dette på en ryddig og redelig måte, og det er jeg selv tar selv det økonomiske ansvaret og tapet. Det er ingen andre som taper penger på dette bortsett fra det jeg selv har investert. Alle kunder som har bestilt varer får sin leveranse, alle leverandører får betalt, og jeg holder alle mine forpliktelser og avtaler, forklarer hun.

Har gjort alt hun kan

Hun er selvsagt skuffet over at det ikke er mulig å fortsette, men mener selv hun har gjort alt som står i hennes makt for å komme seg inn på markedet med sitt konsept.

Da hun gjorde sine forundersøkelser før etableringen viste beregningene at det var et marked før et supplement til eksisterende tilbud i byen. Erfaringen er imidlertid at det vil ta for lang tid å komme seg inn på markedet, og hun er ikke beredt til ta den risikoen.

Stolt over det hun har skapt

– Jeg hadde trodd at det var behov for et litt annet varesortiment enn det som finnes i Kongsvinger fra før. Det interessante er imidlertid at jeg har hatt mange kunder som har kommet langveisfra, og som har funnet butikken på nettet. Jeg har også hatt noen gode, lokale kunder, men dessverre ikke mange nok til at det er forsvarlig å fortsette, sier Hilde.

Hun mener selv hun ikke kunne ha gjort dette på annen måte, og er stolt over det hun har skapt.

– Jeg har virkelig lagt lista lavt på kostnadene. Det er kun jeg som har jobbet her, jeg har ikke tatt ut en eneste vare privat, og gjøv på med all energi og kraft jeg hadde. Når jeg ser at det ikke er nok, må jeg ta konsekvensen av det, sier hun.

Ønsker alle velkommen til opphørssalg

Hun har allerede gode samarbeidspartnere på styling av boliger for salg, og gir også konsulentbistand til private og bedrifter. Hun fortsetter nå samarbeidet med hovedleverandørene på et annet nivå.

Men først blir det opphørssalg i butikken, som starter i dag. Hun håper at så mange som mulig benytter anledningen til å kjøpe seg møbler og interiør på salg.

– Jeg ønsker alle hjertelig velkommen på salget. Selv om folk ikke har vært her før håper jeg de tar turen innom og benytter anledningen til å kjøpe flotte produkter til nedsatte priser. Jeg blir bare glad for alle som kommer inn, sier Hilde med et smil.

Hun vil foreløpig ha åpent 10-17 hverdager og 10-15 på lørdag denne uka. Fra neste uke vil det være stengt på mandag og tirsdag, ellers med samme åpningstider.

18519993_1409228192489520_7878554353971480670_n

Facebook Comments