Annonse

Leserinnlegg: Hyllest til alle modige gründere

Kjersti Rinde Omsted i K+ har skrevet følgende leserinnlegg i Mittkongsvinger.no:

Dere er heltene mine, dere som tør å satse, og som gir alt for å få til det dere drømmer om. Finnes det noen som er modigere enn dere? Mange av dere satser både hus og heim for å skape deres egne, og ikke minst andres arbeidsplasser.

Du som etablerer egen bedrift jobber iherdig, og det tar ofte dobbelt så lang tid og koster dobbelt så mye penger som du først tror, men til tross for dette så gir du ikke opp. Du bretter opp ermene, går på, finner nye løsninger for å komme dit du vil, og knytter til deg nye kontakter som kan hjelpe deg på veien.

En av de viktigste læringen for dere modige gründere er de gangene det ikke går som du ønsker, kanskje må du avvikle bedriften. Til tross for denne motgangen er det som regel du som også gyver på igjen når en ny anledning byr seg. Du bretter opp ermene på nytt, og satser med nye krefter.

Vi trenger dere som gir gass for å skape deres egen, og andres arbeidsplasser. Jeg forstår dere som er kritiske, og som kanskje er bekymret for en av dine nærmeste man satser hus og heim. Gründerne forstår som regel best av alle den risikoen de tar ved å satse på egen bedrift.

Noe av det viktigste du kan gjøre som familie, venn, eller kollega er å heie fram gründeren som tør å satse. Hva er det du kan bidra med for at de skal få til det de har satt seg som mål, og for å bidra til lokale arbeidsplasser? Vi kan alle bidra på hver vår måte, og alt er like kjærkomment.

Hei fram de modige gründerheltene våre, så vi får enda flere som tør å skape arbeidsplasser.

kjersti-960x320
Kjersti Rinde Omsted jobber som gründerrådgiver i K+, og hyller gründere som tør å satse: Foto: privat.
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *