Annonse

Mittkongsvinger.no gir synlighet for lokalt næringsliv

Gründer Irén Carlstrøm etablerte Mittkongsvinger.no i vår, og i løpet av kort tid har den lokale nettavisen blitt en viktig nyhetskanal i lokalmiljøet. Sammen med TV Kongsvinger på Facebook og Youtube når de nye, lokale nyhetsplattformene ut til titusener av mennesker i løpet av en uke.

Fil 18.08.2016, 12.33.39
Mittkongsvinger.no tilbyr lokalt næringsliv å få synlighet gjennom kostnadseffektive annonsekonsepter.

Gratis nettavis for alle

– Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på den nye lokalavisen og ikke minst nyhetsfilmene jeg lager og distribuerer på nett. I tillegg får jeg gode, konstruktive innspill og forslag fra et stort antall mennesker på hvordan nettavisen kan videreutvikles, og det setter jeg stor pris på, sier Irén Carlstrøm.

Målsetningen er at Mittkongsvinger.no skal være en gratis nettavis og åpen for alle, slik at både lokalbefolkningen og alle andre som er interessert i å holde seg oppdatert om det som skjer i Kongsvinger skal kunne lese om både politikk, næringsutvikling, kultur, idrett og andre viktige nyheter enkelt og gratis.

Skal være en lokal støttespiller

Mittkongsvinger.no skal være en lokal støttespiller, og målet er at den nye lokale nettavisen skal bli en viktig aktør som bidrar til vekst og utvikling i Kongsvinger-regionen, sier Carlstrøm.

Flere bedrifter og organisasjoner har etterspurt muligheten til å annonsere i nettavisen, og etter å ha jobbet med å utvikle annonsekonseptet og testet det sammen med samarbeidspartnere i sommer, kan nå Mittkongsvinger.no gi lokalt næringsliv synlighet gjennom en ny annonseplattform.

Mittkongsvinger.no skal støtte lokalt næringsliv, og det er viktig at bedrifter i Kongsvinger og regionen kan få god synlighet. Vi ønsker at folk skal handle lokalt og bruke lokale bedrifter for kjøp av produkter og tjenester. Da trenger de kanaler der de nettopp får denne synligheten, og det skal vi tilby, sier Irén Carlstrøm.

I tillegg til bannerannonser på desktop og mobil, vil Mittkongsvinger.no fremover tilby annonsefilmer og annonser på filmer på TV Kongsvinger.

– Vi skal tilby fleksible og kostnadseffektive løsninger, og Mittkongsvinger.no har sammen med samarbeidspartnere solid kompetanse, og kan  levere løsninger som er tilpasset hver enkelt bedrift, avslutter Carlstrøm, som ser frem til å samarbeide med bedriftene for å styrke lokalt næringsliv.

Les mer om annonsering på Mittkongsvinger.no her.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *