Annonse

– Vi vil skape en skikkelig inspirasjonsbutikk

vågogvinn
Våg & Vinn er Mittkongsvinger.no sitt symbol på de som har guts og pågangsmot, og tør å satse i Kongsvinger.

Da Sylvia og Tommy Sønsterud-Møller bestemte seg for å flytte malingsbutikken sin fra Mellandgården i Brugata, vurderte de flere alternativer i byen, og har endt opp i de gamle lokalene til Mobildata i Snarebygget på stasjonssida.

Malia-kjeden valgte å avvikle kjedekonseptet sitt for en liten stund siden, og da endret de navnet til Farge og Interiørcompagniet, og er nå en frittstående butikk med større fleksibilitet på produkter og utvalg.

Vil bidra med inspirasjon

– Vi ønsker å være noe mer enn en tradisjonell malingsbutikk, og vil være en skikkelig inspirasjonsbutikk
med alle typer tapeter, stoffer til gardiner og møbler, lamper og spesielgulv, forteller Sylvia.

maling2
Sylvia Sønsterud-Møller kommer gjerne hjem til kundene og gir råd og tips om farger og interiør. Foto: Irén Carlstrøm

Hun er opprinnelig utdannet grafisk designer, og jobber også ute hos kunder med rådgivning innen farger og interiør.

– Hvorfor valgte dere å flytte butikken hit?

– Vi vurderte flere alternativer, og mener det er behov for vårt tilbud i bydelen. Dessuten vet vi at det er planer om utbygginger i områder, så vi har tro på at det vil skje mye spennende på stasjonssida fremover, sier Tommy. 

Flyttet på et par dager

Han kontaktet Rolf Arne Snare for å høre om det var mulig å få leie lokalene Mobildata holdt til i, og i løpet av kort tid har Mobildata flyttet ut og inn i nabolokalene, der reisebyrået VIA Travel holdt til tidligere.

 

Vi begynte så smått å pakke på fredag, og flyttet hit på mandag, så vi har ikke brukt mer enn et par dager på å bli klare. Nå har vi åpent, og maler og innreder samtidig, forteller Tommy og ler mens med malepenselen i hånda.

Størst utvalg i Hedmark

De driftige butikkdriverne kan fortelle at de har et stort tapetutvalg fra de rimelige til design.

– Selgerne sier at vi har størst utvalg i Hedmark. Det meste av tapeter kan leveres dagen etter, og er det spesielle designtapeter fra for eksempel England, tar det gjerne litt lenger tid, forteller de.

– Vi skal nå bygge opp for å få et større mangfold med flere varegrupper. Vi leverer også prosjekter til bedrifter og det offentlige, så vi er både fleksible og kan levere kreativitet, sier Sylvia mens hun viser frem både tapet- og stoffprøver.

De kommer til å bruke sosiale medier til å legge ut spesialtilbud fremover, og oppfordrer alle til å følge dem der.

maling
Tommy Sønsterud-Møller (t.v), Sylvia Sønsterud-Møller og Marius Olsen Bye ønsker å inspirere og tilby et stort utvalg av maling, tapter, stoff og interiør. Foto: Irén Carlstrøm Tommy Sønsterud-Møller Marius Olsen Bye

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *