Annonse

Torsdagslunsj nå på fredag – dette bør du få med deg!

Den siste Torsdagslunsjen før påske blir ikke på torsdag, men førstkommende fredag. Innovasjon og entreprenørskap står på programmet, men om du forventer et ordinært foredrag av en ordinær foredragsholder tar du feil.

K+ har invitert Tor Haugnes til å komme til Kongsvinger for å snakke om hva som skal til for å få til innovasjon og vekst «der veien deler seg og elva svinger».

haugnes
Tor Haugnes – en litt annerledes høyskolelektor og foredragsholder kommer for å snakke om innovasjon og entreprenørskap i Kongsvinger.

– Tor Haugnes er ansvarlig for entreprenørskap og økonomi-bacheloren på Handelshøyskolen BI. Han har bakgrunn som både konsulent og gründer, og er i tillegg en ettertraktet foredragsholder, forteller Dag Arnesen i Hedmark Kunnskapspark.

Tor Haugnes er en utflytta solung, og tar turen nesten «hemmat» med et foredrag om hvordan helt vanlige borgere av byen med den gamle svenske-forsvarsborgen, to sentrum, flere næringsområder, stolte fotball- og ishockey tradisjoner, men bare en jernbanestasjon skal skape innovasjon og arbeidsplasser…

– Dette blir bra! Om du er spesielt hårsår eller fintfølende bør du styre unna dette og dra rett på påsketur, ler Dag Arnesen.

Torsdagslunsj på en fredag

Tema: Innovasjon og entreprenørskap
Foredragsholder: Høyskolelektor Tor Haugnes
Sted: Sentrum videregående skole
Tid: kl 10.30-12.00

Facebook Comments