Annonse

Trenger du kunnskap om netthandel? Da må du hit!

Om du vil eller ei – netthandelen har kommet for å bli, og utviklingen går veldig raskt. Her handler det om å henge med i svingene, og sørge for å være oppdatert på hva som er viktig for å videreutvikle bedriften sin. Samtidig er netthandel et eget fagområde der man trenger både kompetanse og teft.

I morgen, onsdag 26.april, inviterer K+ og DNB til bedriftskafé der netthandel og Vipps betalingsløsninger står på programmet.

Som kanskje de fleste har fått med seg vil nå også andre banker ta i bruk Vipps som fremtidens betalingsløsning, og her skjer utviklingen raskt, med nye bedriftsløsninger og funksjonalitet.

Deler kunnskap og erfaring

Til bedriftskaféen denne gangen kommer også Henning Nyberg, som er gründer og eier av Inkmann AS. Selskapet har stor suksess med salg av  blekk, tonere og andre kontorartikler.

Henning-Nyberg-i-Inkmann
Henning Nyberg er gründer av Innmann AS, som har suksess med salg av blekk og tonere til bedrifter i hele Norge. Han deler sin kunnskap med næringslivet på bedriftskafé 26.april.

Kjersti Rinde Omsted i K+ forteller at bedriftskaféene skal være relevante og praktiske, slik at bedriften kan få praktisk utnytte av møtene.

– Netthandelen vokser veldig raskt, og mange tradisjonelle handelsbedrifter ser på mulighetene for å utvikle netthandel for å få flere distribusjonskanaler og dermed få tilgang på et større marked. I tillegg blir fremtidens betalingsløsninger viktig, og her er Vipps i førersetet, forteller Kjersti Rinde Omsted.

Du kan fortsatt melde deg på morgendagens bedriftskafé på mailadresse: kari@hkp.no.

 Program: 
10.00 Velkommen og enkel servering.
10.30 Regionens muligheter for netthandel v/ Henning Nyberg, gründer og eier av Inkmann AS
11.00 Vipps nettløsning v/ Kevin Richardson, seriorrådgiver CM DnB
11.30 Spørsmål/diskusjon/veiledning
12.00 Avslutning og vel hjem

Facebook Comments