Annonse

Vårklare jenter med trendy stil i «nye» lokaler på hjørnet

 

Det er søndag, men i lokalene til Jentene på Hjørnet er det stor aktivitet med maling, vasking og oppussing. Sammen med gode hjelpere bruker jentene helgen og begynnelsen av uka på å gi butikken en aldri så liten ansiktsløftning før de «nyåpner» tirsdag kveld.

– Vi har brukt tid på å finne ut hvilken stil vi skal representere, og hva vi kan tilby kundene våre. Det har tatt oss litt tid å finne frem til merkene som «nye» Jentene på Hjørnet kan stå inne for, og som skal si noe om hva vi skal være for jenter i alle aldre og med alle lommebøker fremover, sier daglig leder Elaine Holmen.

Hun får støtte av medarbeider og stylist Jonette Hansen, som dukker opp med en malepensel i hånden.

– Vi har alltid vært gode på kjoler, men vi har lyst til å være litt tøffere, og får nå inn merker som representerer noe helt nytt enn vi gjorde i starten, forteller hun.

Jonette kan også fortelle at de som ikke har vært innom i butikken på en stund vil merke endringen veldig godt.

17190502_10155121579394329_2196562233162909963_n
På innkjøp hos Anette Stai. – Anette Stais kolleksjon er herlig feminin og behagelig. Høstens kolleksjon blir fantastisk! sier daglig leder Elaine Holmen (i midten). Jonette Hansen (t.v) glede seg til å hjelpe kunder med å sette sammen garderoben til kundene med Anette Stais kolleksjon.

Nye merker

– Vi samarbeider med agenturet Trendpartner, som jobber godt sammen med bloggere og andre som tar moten på pulsen. Folk i Kongsvinger-distriktet som ikke har vært innom på en stund vil nesten ikke kjenne igjen vareutvalget, fortsetter Jonette.

Nyheter fra høsten blir både Lollys Laundry og Imitz. I tillegg har de klær fra Fransa, Claire, Katrin Uri, og ikke minst jeans fra populære Pieszak. I tillegg har de begynt å selge Anette Stais kolleksjon.

– Anette Stais høstkolleksjon er helt fantastisk, og sammen med det nye norske klesmerket Farmhousedesign har vi en sammensetning av merker og en stil som vi tror vil passe lokalmarkedet veldig godt, kan Elaine fortelle.

Kjoleeksperten

15977478_10154963967594207_3882734985729363253_n
Kjolene fra Joseph Ribkoff er populære, og både lokale kunder og tilreisende fra andre steder kommer til Jentene på Hjørnet for å finne sin favorittkjole.

Og fortsatt er kjolene fra Joseph Ribkoff veldig populære, og noe den populære «jente-boutiquen» vil fortsette med.

– Vi har et veldig godt utvalg av kjoler. Vi har lokale kunder som har vært på Strømmen, Jessheim og i Oslo og sett etter kjoler, men blir overrasket over at de ikke har kjent til utvalget vårt, og ender opp med å kjøpe seg kjole her, sier Jonette.

– Nå i helgen kom en kunde fra Elverum hit til oss fordi hun visste at vi hadde et godt utvalg av kjoler, og fant sin favoritt hos oss, skyter Elaine inn.

Med de nye vårkolleksjonene i hus har jentene sett behovet for å fornye butikken i tråd med de nye, flotte klærne som kommer inn.

– Vi liker å tenke at vi går fra butikk til boutique, og da må vi fornye oss, samtidig som vi beholder og forsterker vår serviceholdning. Her kan man komme innom og ta et titt, eller ta med seg et plagg man vil ha noe som passer til. Vi ønsker å være en behagelig «oase» der man finner inspirerende klær, sko og tilbehør – alt med personlig og avslappet service, sier den daglige lederen.

Garderobehjelp

Jonette legger også til at hun gjerne har privattimer med kunder for å planlegge deres garderober.

– Det handler om å tenke smart, og se på hva man har av basisplagg. Mange gjør spontankjøp som i utgangspunktet ser fristende ut, men som blir hengende i garderoben ubrukt. Vi tror på å ta utgangspunkt i det man har og liker godt, og bygge videre på det, sier Jonette.

Førstkommende tirsdag kl 18 inviterer Jentene på Hjørnet til en «nyåpning» av oppussede lokaler. Fra kl 18 kan man ta turen innom og få inspirasjon og ideer til vårens og sommerens garderobe.

– Vi har gave til de 30 første som kommer, det blir en liten annerledes minivisning, gode tilbud og hyggelig stemning med bobler i glasset. Vi gleder oss til å vise frem alle de flotte klærne vi har, og vi er sikre på at de kommer enda bedre frem nå med endringene vi gjør i lokalene. Vi håper alle som ønsker å få litt inspirasjon og hygge seg med jenter i alle aldre stikker innom en tur, avslutter daglig leder Elaine Holmen i Jentene på Hjørnet.

Facebook Comments