Annonse

Byen Vår med «gule sider» med informasjon om alt i Kongsvinger

I dag lanserer Byen vår en nye nettsider Ivinger.no, og i løpet av kort tide kommer en app som skal gjøre det enkelt for alle å finne ut av saker og ting i Kongsvinger. Det kan være alt fra hvor bedrifter er lokalisert til kulturarrangementer, åpningstider og ulike organisasjoners aktiviteter.

– Her finner du alt du trenger i Kongsvinger. Her kan man søke i ulike kategorier ut fra det man er ute etter, og enkelt finne virksomheter i kommunen. I starten vil søkefunksjonen ha en viss begrensning siden det fortsatt mangler mye informasjon om alt som ligger her, men det vil bedre seg for hver dag, sier Uno Arnesen i Byen Vår.

Han og samarbeidspartner BIT Design har jobbet lenge med både nettsiden som kommer på lufta i dag, og appen, som lanseres i neste uke.

Her kan alle virksomheter som leverer en eller annen form for en tjeneste kunne profilere bedriften sin. Det vil være muligheter å få en oppføring til en lav månedspris som inkluderer bilder, beskrivelse av bedriften, åpningstider, link til egen hjemmeside/Facebookside m.m.

Kongsvingers «gule sider»

– Dette blir hovedkanalen folk bruker for å finne frem i Kongsvinger, og være våre egne «gule sider». Og innholdet er selvsagt kun fra Kongsvinger under slagordet «Takk for at du handler lokalt», sier Uno Arnesen. 

Det vil også være en kategori for klubber og foreninger, samt opplevelser. Disse vil også bli utvidet, med badeplasser, sykkelruter, skiløyper osv. etter hvert.

– Tanken på sikt er et digitalt turistkontor. Hele portalen vil kontinuerlig utvikles og forbedres. Etter hvert håper vi i samarbeid med kommunen å kunne bruke domenet kongsvinger.no, sier Arnesen.

gulesider
På den nye nettportalen til Byen Vår kan man finne «alt» man trenger å vite om Kongsvinger. – Det blir som «gule sider» for Kongsvinger, sier Uno Arnesen.

Inkluderer også ny Byen Vår-nettside

– Byen Vår har lenge hatt behov for nye, mer moderne nettsider. Det er lenge siden vi fikk levert nettportalen vi benytter i dag, og det har skjedd utrolig mye innen den digitale verden, og der har vi nok ikke klart å følge godt nok med, sier Arnesen, og utdyper:

– Grunnet kostnader og kapasitet har ikke dette blitt prioritert. Med den nye appen, kom også ideen om å legge info om foreningen Byen Vår her som erstatter dagens hjemmeside.

Det hele startet med at Byen Vår på nyåret kom i prat med BITdesign, et lokalt selskap som blant allet leverer nettportaler og tjenester knyttet til det.

– De hadde lagd en meget god løsning, som de viste oss. Vi satt oss ned og gikk gjennom løsningen, og etter mye testing, prøving, feiling og tilpasninger, ser vi at dette kan dekke vårt behov, avslutter Uno Arnesen i Byen Vår, som også takker Kongsvinger kommune og K+ for utviklingsbidrag i prosjektet.

 

Facebook Comments