Annonse

Danser og lager kunstverk i vennskapets ånd

I dag er det den store BlimE-dagen, og på skoler rundt omkring i landet og i utlandet danser 250.000 elever BlimE-dansen.

Elevene på Langeland skole er godt kjent med dansen, og danset masse tidligere i høst da de hadde mange ulike aktiviteter i BlimE-uka.

blime
Elevene ved Langeland skole danset BlimE-dansen, og det samme gjorde 250.000 andre elever over hele landet for å markere vennskap. Foto: Irén Carlstrøm.

BlimE handler om at vi skal bli flinkere til være snille og høflige mot hverandre. Det handler også om at vi skal være litt snille mot oss selv også, og huske at vi er gode nok sånn som vi er.

Slik sett kunne BlimE-uka og dansen være en fin aktivitet for voksne også.

blime1
Elevene har laget et flott kunstverk, som ble avduket av varaordfører Margrethe Haarr. Kunstverket skal henge på veggen og symbolisere fellesskap og mangfold. Foto: Irén Carlstrøm

Elevene på Langeland barneskole laget i forbindelse med BlimE-uka tidligere i høst et flott kunstverk som representerer vennskap, mangfold og fellesskap.

blime2
Rektor Tommy Seigerud ved Langeland skole snakket om hvor viktig det er å være snille mot hverandre og hvor stolte elevene kan være over det de har skapt. Foto: Irén Carlstrøm.

Etter dansen i dag, avduket varaordfører Margrethe Haarr det flotte kunstverket, som skal henge på veggen på skolen som et symbol på hva vennskap betyr for skolen.

– Dette kunstverket kan dere se på hver dag og huske på at dere er Langeland skole og føle stolthet, sa rektor Tommy Seigerud til alle elevene før avdukingen.

Margrethe Haarr var også med på aktiviteter sammen med elevene under BlimE-uka tidligere i høst, og kjenner godt til arbeidet som er blitt gjort. Hun fikk også æren av å avduke kunstverket som elevene har laget.

– Vi er et fellesskap på Langeland skole. Se på dette bildet – dette er oss, sa varaordføreren da hun rev av papiret på bildet til stor jubel fra flere hundre elever. 

Se video fra BlimE-dansen og avduking av kunstverket her: 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *