Annonse

F-blokka snart klar til å ta i mot ungdomsskoleelevene

F-blokka, eller den tidligere husmorskolen, mellom Sentrum videregående skole og Kongsbadet, begynner virkelig å ta form nå.

Når skolene starter til høsten ønskes både gamle og nye elever ved Tråstad videregående skole velkommen hit. F-blokka skal være midlertidig skole for Tråstad-elevene inntil den nye skolen skal stå ferdig høsten 2018.

Og F-blokka har virkelig fått et løft både innvendig og utvendig. Det var budsjettert med nærmere 60 millioner til oppgradering av bygget, og vil også bidra til å styrke Høgskolestiftelsens tilbud når de flytter fra Rasta ned til sentrum i 2018.

f-blokka
F-blokka har bokstavelig talt fått et løft etter oppgraderingen, og skal stå klar til å ta i mot Tråstad-elevene den 22.august.

Det er Jørgen Bo Gundersen som tar over som rektor for både Tråstad og Holt ungdomsskoler fra høsten av, og kommer fysisk til å være lokalisert i F-blokka inntil den nye skolen er ferdig om et par år.

Les også: Jørgen Bo Gundersen blir rektor for den nye skolen. 

Kongsvinger kommune kan fortelle at det fortsatt jobbes i F-blokka, men at de satser på at alt er klart til skolestart 22.august.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *