Annonse

Høytidelig skifte av sjef for Forsvarets veteransenter og festningskommandant

I dag tar den nye sjefen Johnny Sørloth offisielt over som sjef på Forsvarets veteransenter på Bæreia, og blir samtidig ny kommandant ved Kongsvinger Festning.

kommandant
Kommandant John Petter Bachke overrekker flagget som tegn på kommandantskapet til påtroppende kommandant Jonny Sørloth. Foto: Magnus Jansvik.
kommandant1
Tamburene var også til stede ved den høytidelige markeringen på Kongsvinger Festning. Foto: Magnus Jansvik.

I en høytidelig seremoni med oppstilling ved Kongsvinger Festning, overrakte avtroppende kommandant John Petter Backe flagget for kommandantskapet til Johnny Sørloth.

Det ble skutt 9 skudd salutt fra Kongsvinger Festningen, og som seg hør og bør ved slike anledninger var Tamburene til stede ved oppstillingen.

Les også reportasjen om avtroppende sjef ved Veteransenteret John Petter Bachke i Mitt Kongsvinger. 

På Bæreia var overordnede sjefer i Forsvaret til stede, der Backe formelt ble bedt om å tre av som sjef for Forsvarets veteransenter.

Etter oppstillingen og den formelle seremonien var det festlunsj på veteransenteret med veteraner og kolleger til stede. 

kommandant2
Etter oppstilling og formell seremoni var det festlunsj med kolleger og inviterte gjester til stede. Foto: Magnus Jansvik.

– Garnisonkompaniet med lokaler veteraner sto vakt, og de var også invitert med på lunsj etterpå. Det var en fin og verdig markering, sier Dag Tommy Tomteberget ved Forsvarets veteransenter på Bæreia.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *