Annonse

Juleshopping med bybuss for en 10’er

Hedmark Trafikk har hatt en økning på 9,5 prosent i trafikktallene i år, som tilsvarer 180.000 flere ordinærer reiser i år sammenlignet med fjoråret.

– Hedmark Trafikk ønsker å bidra til å skape et levende sentrum og bussen er et godt alternativ for å komme seg ut på juleærend. Vi kjører derfor 10 kroner på bybussene i Kongsvinger, Elverum, Hamar samt Ringbussen på Tynset, sier markedssjef Cahtrine Glomsvoll i Hedmark Trafikk i en pressemelding.

De fremhever utfordringene med parkering før jul, spesielt inn mot sentrumsområdene som en begrunnelse for at de ønsker at flere skal benytte seg av bybussen til juleshoppingen.

– Det er til tider mye trafikk og mange som skal kjempe om plassen til en parkeringsplass. Med miljøvennlige bybusser vil det å velge kollektivt også være et smart valg for å bidra til å redusere utslipp, sier Glomsvoll i pressemeldingen.

Tilbudet gjelder i uke 51 og 52, og det er i følge Hedmark Trafikk mulig å betale med VISA, reisepenger eller kontant.

hedmarktrafikk
Hedmark Trafikk ønsker at flere skal bruke bybussen til juleshoppingen, og tilbyr deg å kjøre buss for en 10’er. Sjåføren på bildet heter Jacek Janowicz. Foto: Pressefoto.

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *