Annonse

KAJA ER MISS NORWAY!

Kaja Caroline Kojan fra Kongsvinger gikk helt til topps i Miss Norway-konkurransen på Wallmans Salonger i Oslo i kveld. Som TV Kongsvinger rapporterte på torsdag, lå Kaja på første plass over alle forhåndsstemmer på SMS, på andre plass over sponsorer og samarbeidspartnere, og på 6.plass over aktiviteter.

20526704_10154512989771910_390744590_n
Kaja Caroline Kojan fra Kongsvinger gikk til topps i Miss Norway-konkurransen på Wallmans Salonger i Oslo 29.juli. Nå skal Kaja konkurrere i Miss Universe i Las Vegas 26.november i år. Foto: mamma Lene Kristine Kojan.

Men i kveld gikk hun altså helt til topps som målet hennes hele veien har vært, og skal nå konkurrere for Norge i Miss Universe-konkurransen i Las Vegas i november i år.

Les også: Kaja vil bli Miss Norway for Kongsvinger

– Det er et mål for meg å gå helt til topps, sa Kaja da hun møtte Mitt Kongsvinger for to dager siden, og til tross for at hun hele veien har hatt beine plantet trygt på Kongvinger-jorda, har hun jobbet iherdig og målrettet på en jordnær måte, og den helhetlige kombinasjonen ser ut til å ha bragt Kongsvinger-jenta helt til topps i Miss Norway-konkurransen.

Mittkongsvinger.no har vært i kontakt med Kaja i kveld, og hun takker for all støtte hun har fått fra Kongsvinger-befolkningen. Etter at nyheten ble delt på Facebook-gruppa Mitt Kongsvinger har hundrevis av mennesker gratulert den sympatiske og vakre jenta som nå skal representere Kongsvinger og Norge i Miss Universe.

Les også:

– Jeg vet at både moren, familien og alle gode venner er veldig stolt av Kaja i dag, og Kaja er også veldig takknemlig for all støtte og oppmuntring hun har fått fra familie og venner, sier Jeanette Grøtting, som delte den fantastiske nyheten på Mitt Kongsvinger i kveld.

Hun har ikke selv fått snakket med den lykkelige vinneren enda, men bekrefter at moren Lena også er veldig stolt av datterens innsats på så mange områder det siste halvåret, som har bragt henne helt til topps i skjønnhetskonkurransen, som i følge konkurransevurderingene handler om mer enn kun skjønnhet.

20471974_10154512989751910_598029433_n
Kaja Kojan fra Kongsvinger hylles som Miss Norway under konkurransen på Wallmans Salonger i Oslo lørdag kveld. Foto: mamma Lene Kristine Kojan.

Les også: Kaja leder Miss Norway på SMS-forhåndsstemmer to dager før finalen

– Jeg har jobbet hardt for samle poeng både når det gjelder å få samarbeidspartnere, å jobbe med veldedighet, markedsføring og mange andre aktiviteter, sa Kaja Kojan til Mittkongsvinger for et par dager siden.

Og den iherdige innsatsen sammen med skjønn utstråling har bragt 20-åringen fra Kongsvinger helt til topps i Miss Norway. Nå starter forberedelsene til Miss Universe som samler skjønnheter fra hele verden. Konkurransen går i år i Las Vegas 26.november i år.

Se siste intervju med Kaja før finalen i TV Kongsvinger her

Hele Kongsvinger gratulerer Kaja med seieren på Facebook-gruppa. Les alle gratulasjonene her. 

 

Facebook Comments