Annonse

Kaja leder Miss Norway på SMS-forhåndsstemmer to dager før finalen

To dager før skjønnhetskonkurransen Miss Norway går av stabelen på Wallmans Salonger i Oslo, ligger Kongsvinger-jenta Kaja Kojan veldig godt an. Basert på alle forhåndsstemmer på SMS topper hun finalelisten, og ligger også veldig godt an på andre oppgaver som deltakerne skal gjennom før finalen.

– Vi måles på flere områder, og så langt ligger jeg på 1.plass på SMS-forhåndsstemmer, på 2.plass over oppdragsgivere og sponsorer, og foreløpig på 6.plass over aktivitetspoeng. Derfor er det viktig at jeg står på nå de siste dagene frem til lørdagen, forteller Kaja Kojan.

Fil 27.07.2017, 20.33.27
Kaja Kojan fra Kongsvinger gjør alt hun kan for å gjøre det bra i Miss Norway-finalen på Wallmans Salonger i Oslo på lørdag. Nå ber hun om hjelp fra Kongsvinger-befolkningen, og håper mange vil fortsette å stemme på henne frem til fredag kveld. Foto: Irén Carlstrøm.

Det har vært noen travle uker og måneder for Kongsvinger-jenta, som er den første Miss Norway-deltakeren fra Kongsvinger på lang tid. Det har vært mange oppgaver på programmet som har vært knyttet til helt andre ting enn utseende, men nå drar det seg sammen til det deltakerne skal prestere under finaleshowet på lørdag.

– Nå er det fullt fokus med forberedelser frem til lørdagen. Det er alt fra negler til å jobbe med koreografi på catwalken, og få på plass skreddersydde kjoler. Dette gjør jeg i tillegg til at jeg jobber 100%, så det er travle, men veldig morsomme dager, sier Kaja Kojan, som likevel virker veldig rolig og avbalansert.

Vil gjøre det bra for alle som satser på henne

Samtidig som hun gleder seg til lørdagens finale i Oslo, er hun veldig spent.

– Jeg tenker ikke så mye på at det er en konkurranse, men jeg er veldig opptatt av å gjøre det bra. Jeg ønsker at alle som har støttet meg av sponsorer, familie og venner skal være stolte av meg, og derfor er det viktig at jeg er fokusert og gjøre en veldig god jobb, forteller hun.

Hun sier også at hun også blir litt nervøs av å tenke på at det så mange mennesker i salen.

– Har du med deg mange supportere i salen selv?

– Ja, jeg har jo familien min, de nærmeste vennene og noen av sponsorene mine der, og jeg vet at de støtter meg og vil at jeg skal gjøre det bra. Det er godt å tenke på, forklarer Kaja.

– Hvordan forbereder du deg nå de siste dagene?

– Nå er det mange detaljer som skal på plass, og jeg vil være veldig godt forberedt, så nå er det bare å være fokusert og konsentrere meg om det jeg skal gjøre, kan Kaja fortelle.

Vil til topps, men blir ikke skuffet

– Du ligger veldig godt an et par dager før finalen. Blir du skuffet om du ikke vinner eller går videre?

– Jeg ønsker å gjøre mitt beste for å gå til topps, men jeg blir ikke så skuffet om jeg ikke vinner. Jeg vet at jeg vil jobbe med markedsføring, for sponsorer og kanskje starte min egen blogg uansett, avslutter Kaja Kojan.

For alle som ønsker at Kaja Kojan fra Kongsvinger skal vinne Miss Norway-finalen i Oslo på lørdag, kan dere sende SMS: MISSU 9 til 1936.

Mitt Kongsvinger og TV Kongsvinger ønsker Kaja riktig lykke til i Miss Norway-finalen på lørdag.

Facebook Comments