Annonse

Kongsvinger-kommentaren: Sølvmandag med stolthet og selvfølelse

Kongsvinger tok sølvet hjem i går, og for hele Kongsvingerregionen har vi vunnet et sølv – ikke tapt gullet. Stoltheten som råder over den fantastiske innsatsen til klubben, laget og ikke minst alle frivillige rundt begynner å synke inn nå.

Kongsvinger-innbygger Rolv Werner Erichsen tok til Facebook mandag morgen for å å uttrykke sine tanker og følelser etter tidenes opptur for Kongsvingerregionen. Her er hans betraktninger: 

rolv
Rolv Werner Erichsen har skrevet en kommentar om opplevelsene i cuphelgen og hva det betyr for selvfølelsen til folk i regionen vår. Foto: privat.

«Så ble kongepokalen med seiersvante trøndere tilbake til Trondheim. Vi gratulerer dem med det. Vi vant sølv og vi vant så mye mer.

Det ble skapt fest og stemning for alle med hjerte i våre dype skoger. Fra Gågata i Kongsvinger til Ullevål via teltet på Kontraskjæret. Med spillerene og klubben som eksempler ble jantelov og bygdedyr lagt til side og frem vokste en tro på egen mulighet, en felles innsats for å vise oss frem, en vilje til å få til noe.

Med spillerene og klubben som eksempler ble jantelov og bygdedyr lagt til side og frem vokste en tro på egen mulighet, en felles innsats for å vise oss frem, en vilje til å få til noe.

Den stemningen som ble skapt på Ullevål når vi sang; Vi kommer fra skogene, så hårene på underarmene stod rett ut.

Eller på Kontraskjæret når; Vi er KIL, vi holder sammen, fikk murpussen til å forsvinne fra Akershus Festning, den stemningen skal vi huske og ta med oss videre.

Tusen takk til alle som med frivillig dugnadsinnsats skapte rammene for denne festen, men takk også til oss selv som benyttet sjansen når vi fikk den. Den selvfølelsen som en hel region fikk i løpet av denne siste uka, den må vi bygge videre på også utenfor banen. 

Den selvfølelsen som en hel region fikk i løpet av denne siste uka, den må vi bygge videre på også utenfor banen.

Vi kan se oss selv i speilet denne mandagsmorgenen og slå fast overfor oss selv, naboen og alle andre: Vi kommer fra skogene – klart vi kan!»

fil-21-11-2016-08-58-11
Slik så det ut da Kongsvinger vant sølv i cupfinalen 2016. Foto: Rolv Werner Erichsen

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *