Annonse

Kongsvinger Svømmeklubb trenger flere instruktører

Kongsvinger svømmeklubb ble etablert i 1987, og er en dugnadsbasert klubb som skal stimulere til glede og entusiasme.

Klubben driver svømmeopplæring basert på mestringsprinsippet, og jobber primært for barn og unge. I tillegg til å gi et bredt sportslig tilbud til alle medlemmer i klubben, er det også fokus på gi de som ønsker å bli gode et godt tilbud.

Nå søker klubben flere instruktører som kan tenke seg å jobbe en ettermiddag i uka 24 uker i året.

10408609_10152786104796249_8908049828841988749_n
Kongsvinger svømmeklubb søker voksne instruktører som kan stille opp for å utvikle svømmemiljøet i Kongsvinger.

– Vi er på jakt etter voksne mennesker, gjerne med erfaring fra å jobbe med barn. Du trenger ikke å være en supersvømmer, men du må være svømmedyktig. Vi tar årlige livredningstester for våre instruktører, sier svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien i Kongsvinger svømmeklubb.

Hun utdyper at de søker voksne personer med plettfri vandel og ønske om å lære barn svømmeferdigheter.

– Våre svømmekurs følger «Norges Svømmeskole»-fagplanen til Norges svømmeforbund, og det vil bli gitt opplæring mot minimum ett års bindingstid til klubben, fortsetter hun.

Årlig er det rundt 370 barn og unge på svømmekurs. Klubben har i dag en gruppe på fem-seks voksne instruktører, samt en gjeng flinke medinstruktører rekruttert fra treningsgruppene.

– Vi håper å komme i kontakt med voksne folk som ønsker å bidra til at Kongsvinger svømmeklubb kan opprettholde den viktige aktiviteten vi har, og ber om at folk som ønsker mer informasjon tar kontakt med meg på e-post: bente@ovlien.no for mer informasjon, avslutter Bente Ovlien i Kongsvinger svømmeklubb. 

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *