Annonse

Mange tilbud for barn og unge i skoleferien

Også i år er det mange ulike tilbud for barn og unge i Kongsvinger i sommer. Det kan være et fint avbrekk i en lang skoleferie, og ikke minst løser det ofte utfordringer for de som jobber at barna kan delta på aktiviteter.

GRATIS AKTIVITETSUKE I KONGSVINGER

tilbudisommer1Kongsvinger kommune tilbyr gratis aktiviteter for ulike målgrupper. For barn i alderen 6-11 år tilbyr kommunen aktivitetsuke hver dag i uke 27, som er fra 4.-8.juli kl 09-15.

Det vil bli alt fra fisking, natursti, luftgevær skyting, ulike leker, fotball, hinderløype, førstehjelp, pil og bue skyting og mye mer.

Det er oppmøte på Holt ungdomsskole hver dag. Deltakelse, alle aktiviteter og måltider er gratis. Påmelding til Servicetorget på telefon 62 87 40 00.

GRATIS SOMMERLEIR TIL BIRISTRAND

Det tilbys også en sommerleir i uke 29, som er fra 18.-22.juli. Sommerleiren er ved Strandenga på Biristrand, og der blir det aktiviteter som landfiske/sjøfiske, båtvett, matlaging ute, vandring i naturen, ekskursjoner og andre friluftsaktiviteter. Aktivitetene skal bidra til trygghet, inkludering og opplevelse av mestring.Deltagerne vil bli innkvartert i et hus på tunet og i telt/lavvo.

tilbudisommerTilbudet retter seg mot ungdom som ikke har et ferietilbud. Sommerleiren vil gi ungdommene en anledning til sosial deltagelse og utvikling, nettverksbygging og inkludering. Dette aktivitetstilbud er gratis for ungdom og det er begrenset antall plasser.

Skriftlig søknad merket ”Sommerleir 2016” sendes til SLT koordinator, Tor Inge With, Kongsvinger kommune, PB 900, 2226 Kongsvinger. Ta kontakt med Kongsvinger kommune på telefon 62 87 40 00 om du ønsker mer informasjon.

Sommerleiren er et samarbeidsprosjekt mellom Lions og Kongsvinger kommune med støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, Ø.M. Fjeld AS og KIWI.

JUNIOR-CAMP KONGSVINGERS GOLFKLUBB

Kongsvingers Golfklubb arrangerer Junior-Camp for barn i alderen 8 – 12 år. Junior-Campen arrangeres to ganger. Første gruppe er i uke 26 og andre gruppe er i uke 30.

tilbudisommer2Aktiviteten vil hovedsakelig bli basert på spill og moro. Alle skal også få prøve seg på golfspill på hovedbanen. Det er ingen forutsetning for at du tidligere har spilt golf – alle er like velkomne.

Oppmøte ved klubbhuset til Kongsvingers Golfklubb hver dag, senest kl. 08.45 for start av dagens aktivitet kl. 09.00. Dagen avsluttes hver dag kl. 14.30, med unntak av fredag som avsluttes til lunsj.

Det vil bli servert lunsj, drikke og frukt som er inkludert i prisen. Junior Camp arrangeres med forbehold om minimun 10 deltakere pr Camp. Pris er kl 1000,- pr person, kr 1750 totalt for to søsken. Påmeldingsfristen er 22.juni, og man kan søke her. 

KIL TINE FOTBALLSKOLE

I år arrangeres KIL TINE Fotballskole den første uka i skoleferien, altså den 20., 21. og 22. juni. Arrangementet sparkes imidlertid i gang dagen før, 19. juni, i forbindelse med KILs kamp mot Fredrikstad. På kick-offet vil det komme eget opplegg som blant annet inneholder: utdeling av utstyr, aktiviteter, presentasjon i pausen under kampen, kamp, med mer.

KIL TINE Fotballskole er for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Det er KIL Toppfotballs A-lag, B-lag og juniorlag som står for det faglige innholdet og treningsøktene. Det betyr at du kan få Maikel Nieves, Martin Ellingsen, Fredrik Pålerud eller en av de andre A-lag-spillerne som trener!

Fotballskolen er et av distriktets største fotballmønstringer, og forholdene ligger til rette for tre dager med god sportslig kvalitet og sosialt samvær i trygge omgivelser.

All aktivitet under fotballskolen vil foregå på Gjemselund stadion fra kl. 09:00 til kl. 15:00 (mandag-onsdag, eget opplegg for søndag 19.). Deltagerne må selv reise til og fra Gjemselund – det vil være opprop og samling hver dag.

Deltakerne får en sekk som inneholder fotball, trøye, drikkeflaske med mer. Deltagerne må selv ha med seg fotballsko, leggskinn, shorts, trøye, overtrekk og klær til skift i tilfelle regn. Hver dag får deltakerne servert varm og/eller kald lunsj med drikke og frukt. Det må opplyses om allergier/andre spesielle forhold på forhånd.

Deltakeravgiften er i år på kr 1000,- per deltaker, som inkluderer sekk med innehold som nevnt over og fotball. For mer informasjon og påmelding, se her.

RIDELEIR PÅ KROGSRUD GÅRD OG HESTESENTER

Hos Line på Krogsrud Gård og Hestesenter er det noen få ledige plasser på sommerens rideleir. De har utvidet og satt opp en ekstra uke på grunn av stor pågang. og Line forteller at man ikke trenger å gå på rideskole for å delta.

Det blir to ride-økter per dag, bading, kjøring med hest og vogn, kose og stelle med de andre dyrene de har, gymnastikk på hesteryggen,natursti, hestestell og mye annen moro!

Det er frivillig overnatting for de som ønsker. Pris per person er 3300kr.

Ta kontakt på deres Facebookside for mer informasjon og påmelding.

Facebook Comments