Annonse

Over 200 barnehagebarn fra hele regionen samlet på isen

Det var fargesprakende og livat på isen i Kongshallen i dag da over 200 5-åringer fra hele regionen var samlet til skøytedag i Kongsvinger.

Fil 09.02.2017, 17.03.27
Det var stor aktivitet på isen i Kongshallen da over 200 barn fra barnehagene i distriktet hadde skøytedag i dag. Foto: Irén Carlstrøm.

Barn fra alle barnehager i distriktet var invitert, og de fikk en dag fylt med mange ulike aktiviteter, alt tilrettelagt av prosjektet

Fil 09.02.2017, 17.02.11
En hvil er nødvendig når man har en hel aktivitetsdag på isen. Foto: Irén Carlstrøm.

Folkehelse og fysisk aktivitet, Kongsvinger kommune, og Ernst Falch fra Stavanger, som sammen med Norges Ishockeyforbund reiser rundt i hele landet for å holde skøytekurs.

– Dette er et veldig positivt samarbeid. Bredden i ishockeyen i Kongsvinger ønsker jo at flere skal begynne med skøyter, vi vil at flere skal få mer fysisk aktivitet i barnehagene, og Kongsvinger kommune ønsker å vise frem denne flotte ishallen, sier Ingunn Fossmellem.

I tillegg til aktiviteter på isen i løpet av dagen, fikk alle barnehagene med seg en «goodie-bag» med diverse utstyr.

– Vi har fått penger fra et prosjekt i Norges skøyteforbund som heter Skøyteglede, så da kan vi bidra med utstyr som hver barnehage kan ha, sier hun.

Fil 09.02.2017, 17.00.53
Elever ved idrettslinja på Øvrebyen videregående skole hjalp til da 5-åringene var samlet til aktivitetsdag i Kongshallen i dag. Foto: Irén Carlstrøm.

Hun vil også rose elever ved idrettslinja på Øvrebyen videregående skole, som hjalp til for at barna kunne få en fin skøytedag i Kongshallen.

 

Facebook Comments