Annonse

To nye høgskolestudier i Kongsvinger fra høsten

Høgskolesenteret i Kongsvinger kan tilby to nye studier fra høsten av, og daglig leder Vegard Herlyng kan fortelle at man allerede nå kan søke på studiene i byen.

– Vi har en rikholdig meny, og nytt for høsten er markedsføring og kommunikasjon med 15 studiepoeng, og årsstudium i offentlig styring, ledelse og økonomi, som er 60 studiepoeng over to år, forteller Herlyng i en pressemelding i dag.

skogen4-e1483535584530-878x1024
Vegard Herlyng på Høgskolesenteret i Kongsvinger kan tilby to nye studier fra høsten av. Foto: Irén Carlstrøm.

Felles for begge er at det er deltidsstudier, og forelesningene er både nettbasert og samlingsbasert i Kongsvinger. Eksamen avholdes også i Kongsvinger.

– Vi er glade over at grunnemnene i markedsføring er tilbake i Kongsvinger. Det er svært relevant for mange, både i offentlig og privat sektor . Det er et fag mange kan og mener noe om, men kanskje mangler knaggene de kan henge kunnskapen på. Med bare 7,5 studiepoeng pr semester er det overkommelig for de aller fleste, sier Herlyng i pressemeldingen.

Når det gjelder årsstudiet i offentlig styring kan han fortelle at det gir grunnleggende kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse til å delta i økonomisk styring og analyse av offentlig virksomheter.

– Det er relevant for svært mange, og i vår region kan det være et fint tredje studieår for de som har toårige etatsutdanninger, for eksempel fra Kriminalomsorgen. Det kan også være det første året i en bachelorgrad dersom man ønsker det, fortsetter han.

Han  kan også fortelle at det er mulig å kombinerer flere emner innen økonomi, ledelse og markedsføring, og at man kan bygge en bachelorgrad basert på hva man vil kombinere.

– Vi gleder oss til å ta imot gamle og nye studenter til høsten. Søknadsfrist er 15.april, og 1.mars for de som søker realkompetanse forteller han.

Her finner du mer informasjon om studiemulighetene i Kongsvinger: 

www.hik.no

https://www.inn.no/studier/studietilbud/oekonomi-ledelse-og-innovasjon/emnegruppe-i-markedsfoering-og-kommunikasjon

https://www.inn.no/studier/studietilbud/oekonomi-ledelse-og-innovasjon/aarsstudium-i-offentlig-styring-ledelse-og-oekonomi

Facebook Comments