Annonse

– Vil du være med på sommerskole?

Nest siste uken før skolen starter igjen til høsten arrangerer Kongsvinger kommune og Langeland skole gratis sommerskole for de som skal begynne i 7.trinn, og det er fortsatt noen ledige plasser.

– Dette er et fint tilbud for alle nåværende 6.klassinger i kommunen, og i tillegg til at det er læring, er det en fin arena for å skape relasjoner på tvers av barneskolene, sier teamleder Knut Olav Nordseth ved Langeland barneskole.

Den kommunale barneskolen er en politisk satsing som skal gå over tre år. Som en del av en realfag-satsing legges det opp til matte- og naturfag-oppgaver både innendørs og utendørs, kombinert med hyggelige opplevelser.

Skaper motivasjon for læring

– Læring og trivsel henger sammen, og derfor er det også et mål å skape læringsfellesskap som er preget av hygge, moro og aktivitet, sier Nordseth.

sommerskole
Knut Olav Nordseth og Tommy Seigerud på Langeland barneskole ønsker velkommen til gratis sommerskole for de som skal opp i 7.trinn.

 

 

 

Det vil være tre sommerskolelærere som har ansvar for gjennomføring av sommerskoleuka, og onsdagen er satt av til faglig dag ved Bogerfløyta. Mye av det som læres i løpet av uka tar utgangspunktet i denne dagen, og fokus er på skape motivasjon for læring.

– Vi betrakter opplegget som pedagogisk godt, og siden det er første år i år, prøver vi oss frem for å finne den mest optimale løsningen for sommerskolen, forteller rektor Tommy Seigerud ved Langeland barneskole.

Det er til sammen 25 plasser på den kommunale sommerskolen. Det er foreløpig 10 ledige plasser, og det er mulig å melde seg på i løpet av denne uka.

– Vi er inne i tida for sommeravslutninger og mye annet som skjer, så det er ikke sikkert alle har fått med seg denne muligheten. Derfor har vi utvidet søknadsfristen til ut denne uka, og håper flere vil benytte seg av dette flotte tilbudet, avslutter Knut Olav Nordseth.

Fakta sommerskolen i Kongsvinger kommune:

Tilbud til elever i hele kommunen som skal begynne i 7.trinn til høsten
Gjennomføres ved Langeland skole
Gjennomføres i uke 32
Påmeldingsfrist 10.juni
Påmelding skjer på e-post til geir.tommy.seigerud@kongsvinger.kommune.no

 

Facebook Comments