Annonse

100 svømmere ventes til Irene Dalby Cup i helgen

Lørdag 4. mars arrangerer Kongsvinger Svømmeklubb årets Irene Dalby Cup, og det ventes rundt 100 barn og unge fra svømmeklubbene i Arvika, Elverum, Hamar, Odal, Solør, Stange og Tynset i tillegg til Kongsvingers egen klubb.

Irene Dalby Cup består av totalt fem stevner, og de som deltar på fire av de fem stevnene får en ekstra premie. Ellers vanker det premier på alle som deltar.

Cup for alle

– Dette er et breddeidrettsarrangement, så det er premie til alle og ingen rangering, kan Sønstebø fortelle.

Det konkurreres i stilartene bryst, rygg, butterfly og fri på distansene 25 og 50 meter. De som vil svømme 100 meter kan velge mellom bryst, rygg, fri og medley.

– Lørdagen avsluttes med stafetter på 25 og 50 meter, sier hun.

Innsvømmingen starter kl 11, og stevnet kjøres fortløpende fra 12-tiden.

– Her blir det selvfølgelig loddsalg med premier gitt fra næringslivet i byen, og klubben stiller med egen kiosk, fortsetter Kate.

Fotografering forbudt i svømmehallen

Kate Sønstebø i Kongsvinger svømmeklubb ser frem til å ta i mot rundt 100 barn og unge til Irene Dalby-cup på lørdag. Foto: Irén Carlstrøm.

 

 

Kate Sønstebø understreker at det fra og med 4. mars vil det bli innført fotoforbud i svømmehallen, både inne ved bassengene og i garderobene.

– Dette er en bestemmelse Kongsbadet og Svømmeklubben er helt enige om. Forbudet vil først og fremst gjelde privatpersoner, og de som ønsker å ta bilder, må få tillatelse fra hallvakta, forteller Sønstebø.

Årsaken til at svømmeklubben sammen med Kongsbadet ønsker å gå foran med å forby fotografering er av respekt for barn og unge som tilfeldigvis kan komme med på bilder uten å ha blitt forespurt.

– Forbudet vil gjelde hele tiden ut over stevnet, og dette tror vi mange både barn og voksne vil sette pris på. Personvernet er viktig, og man skal ha respekt for at folk ikke vil komme med på et bilde som blir delt i sosiale medier uten at man har godkjent det, avslutter Kate Sønstebø.

 

Facebook Comments